günaydın herkese bugün aşılamadan sonra 12. günüm sabah leke gördüm ve sanırım devamıda gelecek karnım ağrımaya başladı ve aşılamam galiba tutmadı canım çok sıkkın
kızlar günaydın kızlar ben aşılama 7 gün önce oldum herkeste aşılamada leke karında şişkinlik bel ağrısı gibi şikayetler oldu ama bende aşılma yapılırkende aşılama sonrasıda hiç birşey hissetmedim aşılamadan sonra aşılama yapılırkende hiç sperm dışarı cıkmadı sizce normalmi
alıştım canım artık alttan üstten farketmez orama burama sokuyorlar zaten delik deşik oldum kaydirigubbakcemile3:roflol:
ohooooooooo alttan bakmak artık normal gelmeli bize arkadaşlar gelen bakıyo giden bakıyo:roflol:
ayy ben çok utanırım adam tutup şey sokacak bana muayenede ayyyyy eyvahedigeldismile
canım benim eşimde de hareket sorunu var. 1 kez aşılama yaptık olmadı. sanırım şubat
da ikinciyi yaptırcam.
mikro enjeksiyon ücret olarak tüpten pahalımı canım
kızlar burda ebebaba kliniği var. kurucusu prof dr tayfun alper 19 mayıs unv de tüp bebek merkezi açılmış ve 2 hastaya transfer yapılmış ve tutmuş .bir kısmını devlet karşılıyomuş. fiyati 2.000 tl
şimdi kafam dahada karıştı
Hoşbuldıuk cnm.a.s.
Kızlar biraz kendimden bahsediyim. 3,5 yıllık evliyim 2 yıl korunduk. Malum 1,5 yıldır da uğraşıyoruz bebek için hiç hamile kalamadım. 2 kere yumurta takibi çatlatma iğnesi, 1 kere aşılama yaptırdım ama olmadı malesef. Sebepsiz infertilite. Şu an tüp bebek tedavisi için beklemedeyim. Aşılamadan hatıra 2 kistimin geçmesi için doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an. Sizlerinde hikayesini duymak isterim kızlar.
Bu arada 2010 nun bizlere uğur ve bebek getireceğine çok inanıyorum. Çift sayılar iyidir...........
Kızlar marall arkadaşımız tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış.Kendisini buradan çok çok tebrik ediyoruz.
Kızlar marall arkadaşımız tüp bebek yöntemiyle hamile kalmış.Kendisini buradan çok çok tebrik ediyoruz.
inş. canım sırası gelen listeye geçiyo inş. sıra bizlere gelmiştir.ağzından bal damlıyokaydirigubbakcemile3senin hamilelik nasıl gidiyogünaydın eminecim sanada iyi haftalar canım. listemizden baya hamile çıkmış kızlar inş. sıra sizlere geliyo.zemuszemus
inşallah hamileler listesinde bizimde adımız cıkar kızlar ben çarşamba günü kan teti yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?