Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
buda farklı bir yöntemyerimseniben

Balık kokusu ev hanımlarının korkulu rüyasıdır ve bu yüzden balığı çok sevdikleri halde çoğu kişi evinde
balık yapmak istemez peki balık kokusundan nasıl kurtulacaksınız? Aslında çok basit bir yöntemle balık kokusundan kurtulabilirsiniz ve böylece balık yapmaktan hiç korkmayacaksınız artık yöntem çok basit balık yapmadan önce kızartma tavasına yağ koyduktan sonra yağın içine bir tane limon sıkın böylece hem balığınız daha lezzetli olur ve kızartma yaparken balık kokusunu minumum duzeye indirirsiniz bu kadar basit…

buda benden olsunkaydirigubbakcemile5

Eğer kızartma yaparken yağın sıçramasını istemiyorsanız kızartma yağınıza bir tutam tuz atın böylece yağınız etrafa sıçramayacaktır.

Aleyna bence yaŞın daha kÜÇÜk madem tÜpÜnde de bır tıkalılık yok ben bekle derım. Belkı o beklemede olur.

arkadaşlar yeni bir topik açayımmı 2009 u geride bırakalım orada devam edelim ne dersiniz

kızlar eşimin tajlil sonucu geldı % değerlerde
1 ml : 32 milyon
ileri hızlı hareketli :4
ileri yavaş hareketli :37,4
yerinde hareketli :24,6
hareketsızlık :34
hareketlilik a+b+c : 66

ve morfoloji diye birşey yazmıyo kağıtta
çarşamva randevusu var bakalım ne diycek dr

canım ben bu tahlillerden pek anlamıyorum ama fena gözükmüyo değerler.hadi bakalım inş. güzel haberlerle gelirsin.bizdeki tahlildede morfoloji yazmıyo.yazmazsa yazmasın çokta tındısositososito

benim yeni sloganım:roflol:

"HAYAT KADERE ıNAT SENı SıL BAŞTAN YASAYACAGIM AHTIM OLSUN"

morfoloji %3 altındaysa aşılama tutmazmış öyle diolar ya
o yuzden baktım ama morfoloji gene yazmıyo
çarşamba bende gitcem sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…