inan ne yaparsak kendimize herşey çocuk değilki ne yapalım olmazsa olmasın Allah imandan ayırmasın isyan ettirmesin bizde, inşallah girebilirsek cennette çocuklarımız olur orda onlar oynarken bizde sohbet ederiz dimi Allah hayırlısını versin :teselli:ah kazlar ah , yaraımı deştiniz gene ben napim ölimmi
ben tam tamına 30 yaşındayım ilk günden beri korunmuyorum. benım yaşıtların 2 şer çocukları var .
2 kuzenın evlendi ilk geceden hamile kaldılar.gidiş geliş yaptığım bütün herkezın çocuğu var. allah
günaha yazmasın , hamıle kalan arkadaşlar ve anna olan arkadaşlar çok özür dilliyorum
bir pazar gunum var dışarı çıkıyorum. hertaraf hamile ve çocuklar dolu benım niye olmuyoı die ağlayarak
eve geri dönüyorum. kendimi parçalıyorum. ama anladım ki kendimi ne kadar üzsekde yaradan
vermeyince olmuyo. Allah hakımızda hayırlısı verır inş. inş lafayı sıyırmadan hayır evlat sahibi oluruz.
ah kazlar ah , yaraımı deştiniz gene ben napim ölimmi
ben tam tamına 30 yaşındayım ilk günden beri korunmuyorum. benım yaşıtların 2 şer çocukları var .
2 kuzenın evlendi ilk geceden hamile kaldılar.gidiş geliş yaptığım bütün herkezın çocuğu var. allah
günaha yazmasın , hamıle kalan arkadaşlar ve anna olan arkadaşlar çok özür dilliyorum
bir pazar gunum var dışarı çıkıyorum. hertaraf hamile ve çocuklar dolu benım niye olmuyoı die ağlayarak
eve geri dönüyorum. kendimi parçalıyorum. ama anladım ki kendimi ne kadar üzsekde yaradan
vermeyince olmuyo. Allah hakımızda hayırlısı verır inş. inş lafayı sıyırmadan hayır evlat sahibi oluruz.
beyzanur canım anlıyom seni ölmekte ağlamakta üzülmekle olmaz canım hepsi faydasız rabbim yardımcın olsun bende ümidimi kesmiştim sonra mücadele etmeye karar verdim olmıyacağını düşünmüyorum her ay umutla bekliom umudun olduğu yerde güneş acar canım sıkma en büyük etki stres ana göre allah büyüktür benim görümcemin 6 sene olmadı neler yaptı neler içti ama şimdi 5 aylık hamile umudunu kaybetme isyan etmeah kazlar ah , yaraımı deştiniz gene ben napim ölimmi
burda hava kapalı çok sıkıcı bigün.
bizim burdada kapalı canım biraz sonra hastaneye gidicem randevum var tüp bebek hakkında bilgi alıcam bana dua edin lütfen:çok üzgünüm:
bizim burdada kapalı canım biraz sonra hastaneye gidicem randevum var tüp bebek hakkında bilgi alıcam bana dua edin lütfen:çok üzgünüm:
hadi canım pozitif düşünerek git hastaneye sonucunda pozitif olsun.Allah yar ve yardımcın olsun amiiiin.bizim burdada kapalı canım biraz sonra hastaneye gidicem randevum var tüp bebek hakkında bilgi alıcam bana dua edin lütfen:çok üzgünüm:
tamam hemen geliyorum oraya gezeriz.ben istanbulu hiç görmedim görmek istiyorum.batman buraya uzak değil canım neden sordun.aaaa burda hava cok güzel bahar havası var güneşli hafif bide yağmur serpiyo ucağa atla gel gazi antep batmana uzakmı canım
kızlar dün akşam rüyam da 3 tane erkek cesedi gördüm üzerlerinde normal gnluk kıyafetlerı vardı
annem aldı onları üst üste koydu bende dedim ben bu odada yatamam dedi annemde biz altındakı
odada yatarız dedi. bu ne biçim rüyo bölyle netten baktım ölü görmek iyiymiş, ceset görmek köyüymüş
kız sen gitmedin mi.alttasında.bide niye bu kadar heyecan yapıyosun rahat ol canım.teşekkür ederim kızlar hadi ben gittim bye bye eyvahedigeldismile
ah canım keşke gelebilsem çalışıyorum ama gelecek olursam seninle görüşmek isterim.kız inş. yazın buraya geziye geldiğinde hamile olursun seni öyle görürüm.gelirsen mutlaka beklerim.ben gaziantepin nizip ilçesinde oturuyorum.eminecim gel misfir edeyim sizi eyer birgün istanbula yolun düşerse beklerim ben bu yaz allah izin verirse oralar geziye gelcem görüşürüz die düşündüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?