Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sizlerle daha önce tanımış olmak isterdim kızlar.birbirimize verdiğimiz destekle ve Rabbimizin yardımıyla belkide daha önce anne olmuştuk.herşeyde vardır bir hayır burada tanışmamız tesadüf değil herşey Allahın dilemesi ile arkadaşlar inanın bizde anne olacağız.

ah kazlar ah , yaraımı deştiniz gene ben napim ölimmi

ben tam tamına 30 yaşındayım ilk günden beri korunmuyorum. benım yaşıtların 2 şer çocukları var .

2 kuzenın evlendi ilk geceden hamile kaldılar.gidiş geliş yaptığım bütün herkezın çocuğu var. allah

günaha yazmasın , hamıle kalan arkadaşlar ve anna olan arkadaşlar çok özür dilliyorum

bir pazar gunum var dışarı çıkıyorum. hertaraf hamile ve çocuklar dolu benım niye olmuyoı die ağlayarak

eve geri dönüyorum. kendimi parçalıyorum. ama anladım ki kendimi ne kadar üzsekde yaradan

vermeyince olmuyo. Allah hakımızda hayırlısı verır inş. inş lafayı sıyırmadan hayır evlat sahibi oluruz.

inan ne yaparsak kendimize herşey çocuk değilki ne yapalım olmazsa olmasın Allah imandan ayırmasın isyan ettirmesin bizde, inşallah girebilirsek cennette çocuklarımız olur orda onlar oynarken bizde sohbet ederiz dimi Allah hayırlısını versin :teselli:

ne ölmesi hele dur 30 yaşındaymış çokta büyük bir yaş değil bizim yaşımızda birsürü bekar kızlar var geç kalmadın canım merak etme olacak inş. az kaldı mutlu sona yaklaşıyoruz yavaş yavaş.daha bebişlerin olacak onları okutacaksın evlendireceksin torunların olacak nereye ölüyosun sus bakıym.bizim bir akraba var yaşı 40 a yakın 18 yıldır olmuyo çocuğu o napsın veren Allah diyo yüzü gülüyo.sabrın sonu selamettir.

beyzanur canım anlıyom seni ölmekte ağlamakta üzülmekle olmaz canım hepsi faydasız rabbim yardımcın olsun bende ümidimi kesmiştim sonra mücadele etmeye karar verdim olmıyacağını düşünmüyorum her ay umutla bekliom umudun olduğu yerde güneş acar canım sıkma en büyük etki stres ana göre allah büyüktür benim görümcemin 6 sene olmadı neler yaptı neler içti ama şimdi 5 aylık hamile umudunu kaybetme isyan etme

canlarım dilekleriniz için teşekkür ederim. Allahım hepimizn yüzünü güldürür inşallah.

bizim burdada kapalı canım biraz sonra hastaneye gidicem randevum var tüp bebek hakkında bilgi alıcam bana dua edin lütfen:çok üzgünüm:

kızlar dün akşam rüyam da 3 tane erkek cesedi gördüm üzerlerinde normal gnluk kıyafetlerı vardı

annem aldı onları üst üste koydu bende dedim ben bu odada yatamam dedi annemde biz altındakı

odada yatarız dedi. bu ne biçim rüyo bölyle netten baktım ölü görmek iyiymiş, ceset görmek köyüymüş

bizim burdada kapalı canım biraz sonra hastaneye gidicem randevum var tüp bebek hakkında bilgi alıcam bana dua edin lütfen:çok üzgünüm:
hadi canım pozitif düşünerek git hastaneye sonucunda pozitif olsun.Allah yar ve yardımcın olsun amiiiin.
aaaa burda hava cok güzel bahar havası var güneşli hafif bide yağmur serpiyo ucağa atla gel gazi antep batmana uzakmı canım
tamam hemen geliyorum oraya gezeriz.ben istanbulu hiç görmedim görmek istiyorum.batman buraya uzak değil canım neden sordun.

rüyanda ne görürsen gör iyiye yor iyi olsun ölü görmek iyidir ölü diri getirir.

eminecim gel misfir edeyim sizi eyer birgün istanbula yolun düşerse beklerim ben bu yaz allah izin verirse oralar geziye gelcem görüşürüz die düşündüm canım

teşekkür ederim kızlar hadi ben gittim bye bye eyvahedigeldismile
kız sen gitmedin mi.alttasında.bide niye bu kadar heyecan yapıyosun rahat ol canım.
eminecim gel misfir edeyim sizi eyer birgün istanbula yolun düşerse beklerim ben bu yaz allah izin verirse oralar geziye gelcem görüşürüz die düşündüm canım
ah canım keşke gelebilsem çalışıyorum ama gelecek olursam seninle görüşmek isterim.kız inş. yazın buraya geziye geldiğinde hamile olursun seni öyle görürüm.gelirsen mutlaka beklerim.ben gaziantepin nizip ilçesinde oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…