Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna senin adam artık geç geliyo herhal eskiden daha erken geliyodu yemek yapmaya kalkıyodun hayırdır.bu arada gecelik durumları nasılsırnaşık şey

canım eşim belli olmuyo geleceği ben saat 5 te yemek yapmaya kalkıyordum ama artık hem burayı hemde mutfağı idare edebiliyorum gecelik durumuna gelince dedimya benimki öyle gecelik felan dinlemez hemen dalar :kedi:

ay çok sevindim yaaaa hihoyyytdarısıda bizlerin başına olsun.ama neden kendisi vermedi müjdeyi bize.
Daha yeni ya o yüzden fırsat bulamamıştır herhalde.Bende tüp bebek bölümünde tesadüfen gördüm hamiş olduğunu
inşallah hamileler listesinde bizimde adımız cıkar kızlar ben çarşamba günü kan teti yaptırcam

Hadi canım seninde sevinçli heberlerini bekliyoruz:))

cuma günü mafoldumben kusura bakma emine ben arada pat küt konuşurum böyle

Kız aleyna hamiş olmayasın.Sürekli uykenda geliyormuş hem :CüvCüv::CüvCüv:

herkese meraba. ya kizlar benim gögüslerdeki agri kesildi (( acaba olmadimi ki?bugun 10. gun.iki gun önce dokunamiyodumbile cok agriyolardi.daha test gunume 8 gun var.
Kimisinde belirti olmuyormuş canım.Belki seninkide öyledir.İnşallah hamişsindir.

ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care

muhtemelen aşılamada falan mantar kapmışsındır.İhmal etme sakın canım.

ya bide aşılamadan sonra oldu normalmi akıntı yeni yeni başlıyo

İnşallah hamilelik belirtisidir bu akıntılar.

Bende de sanki mantar başlangıcı gibi bir şey vardı akıntım çok oluyordu.ne zamanki rahim filmi çektirdim sonrasında hiç birşey kalmadı.rahim filmi tüplere kadar herşeyi temizliyormuş ondan herhalde.
sınavı geçtim canım inşallah bu hafta içi alıyorum:dance:

Aleyna tebrikler canım

Bende üst komşuma sinir oluyorum.kadın beni ne zaman görse bebek varmı diye soruyor.Bende yok deyince tedavi olsanıza diyo, ihmal etmeyin diye akıl veriyor.Gıcık şey

Bizim burda elazığda ilaçlar dahil 3750 raporsuz fiyatı.Rapor olursada 3000 tl

kızlar akşama balık var mutfağa koku girmemesi içn ne yapmalıyım
balık çok seven biri olarak sırf bu koku yüzünden pişirmiyordum.Çünkü ne yaparsan yap 3 gün evden kokusu çıkmıyor.O yüzden bende şöyle bir yöntem buldum.Sırf bu iş için bir küçük tüp aldım.Ve balkonda pişirmeye başladım .Artık koku derdim kalmadı , bu yötemide tavsiye ederim.

günaydınlar kızlr nasılsınız kızlar ben annemlere gidiom orda kalcam yarın kan testi yapmaya gidcem cok heycanlıyım bana dua edin eyer pozitif cıkarsa size hemen haber veririm carşamba akşamı görüşürüz kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

nerdesiniz kızlar yaaa bugünde benim moralim bozuk ama siz yoksunuzmafoldumben

günaydın kızlar

ben sabahtan berı dişçideydım dişim ağrıyodu anca geldım işye

emine neyin var canım senın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…