aaaa böyle ümitsiz konuşmayın:dilcikar:
Daha yeni ya o yüzden fırsat bulamamıştır herhalde.Bende tüp bebek bölümünde tesadüfen gördüm hamiş olduğunuay çok sevindim yaaaa hihoyyytdarısıda bizlerin başına olsun.ama neden kendisi vermedi müjdeyi bize.
inşallah hamileler listesinde bizimde adımız cıkar kızlar ben çarşamba günü kan teti yaptırcam
cuma günü mafoldumben kusura bakma emine ben arada pat küt konuşurum böyle
Kimisinde belirti olmuyormuş canım.Belki seninkide öyledir.İnşallah hamişsindir.herkese meraba. ya kizlar benim gögüslerdeki agri kesildi(( acaba olmadimi ki?bugun 10. gun.iki gun önce dokunamiyodumbile cok agriyolardi.daha test gunume 8 gun var.
ya kızlar benim vajinada kaşıntı var bide süt renginde koyumsu bir akıntı var kaşıntı dayanılır gibi değil kremde kullanıyom banamısın demio care
ya aşılama yapılırken yoktu böyle birşey aşılamamdan 3 gün sonra böyle oldu ve hala devam ediyo 9 ocakta aşılamam yapıldı doktorumu aradık bize krem söyledi kullanıyom banamısın demio okadar cok şiddetli kaşıntı değil ama rahatsız edici kaşıntı
ya bide aşılamadan sonra oldu normalmi akıntı yeni yeni başlıyo
Bende de sanki mantar başlangıcı gibi bir şey vardı akıntım çok oluyordu.ne zamanki rahim filmi çektirdim sonrasında hiç birşey kalmadı.rahim filmi tüplere kadar herşeyi temizliyormuş ondan herhalde.sagol canim ya iyiki varsiniz.insallah dedigin gibidir.
esinte sen sanirim mantar olmussun, iki yil once bendede vardi. bir ayda iki ayda bir tekrar ederdi.ben bisey kullanmiyodum oyle oldugumda kilotumu cikartiyodum evde. mantari yapan dar seyler giymek bide bazi antibiotikler yapiyo.ama sen en iyisi bi doktora gorun.
sınavı geçtim canım inşallah bu hafta içi alıyorum:dance:
ya arkadaslar bende su cevredeki insanlara gicik oluyorum.dun aksam esimin tanidigi bi arkadasina gezmeye gittik.esler tanisiyoduda biz tanismiyoduk. neyse kadinla tanistik kadinin nasilsiniz dedikten sonra ikinci sorusu cocugunuz var mi oldu.bende yok dedim.o zaman yeni evlisiniz dedi.bende yooo 6 senelik dedim.yine neden bebeginiz yok falan diye sormadi ama benimki bana yetti.o yuzden yeni birileriyle tanismayi hiç sevmiyorum.bu sorunu yasamayanlar hiç anlamiyolar.bende evden cikmiyorum mecbur kalmadikca.e evde napiyon canin SIKILMIyo mu diyolar. SIKILMIYO kardesim disari cikip moralim bozulmaktansa evde beni anlayan kisilerle yazismak daha iyi.
gittim geldim canım merkez çok yakınımızda her doktorun dediği gibi anlattı işte eşimin değerlerini gösterdim normal dedi benim hsg yi gösterdim kim sana sol tüpün kapalı dedi dedi şaşırdım ilaçlar dahil 4 buçuk 5 dedi
balık çok seven biri olarak sırf bu koku yüzünden pişirmiyordum.Çünkü ne yaparsan yap 3 gün evden kokusu çıkmıyor.O yüzden bende şöyle bir yöntem buldum.Sırf bu iş için bir küçük tüp aldım.Ve balkonda pişirmeye başladım .Artık koku derdim kalmadı , bu yötemide tavsiye ederim.kızlar akşama balık var mutfağa koku girmemesi içn ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?