Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gittim geldim canım merkez çok yakınımızda her doktorun dediği gibi anlattı işte eşimin değerlerini gösterdim normal dedi benim hsg yi gösterdim kim sana sol tüpün kapalı dedi dedi şaşırdım ilaçlar dahil 4 buçuk 5 dedi

aleynacım özelmi sigorta geciyomu

şimdi kafam karıştı yaptırmayıp beklesemmi biraz daha yoksa kayınbabam yumuşamışken vakit geçirmeden ikizimmi olsa ne dersiniz

iymiş fiyatı sigortanın gecmesi için yaşın kac olması gerkiyo

Tüp bebek tedavi raporu alinmasi için gerekli belgeler

Evlilik cüzdani
Saglik karnesi
Sperm sayisinin 5 milyon üzeri olmasi durumunda 3 kez asilama yapildigini gösterir belge.
HSG Rahim Filmi
Belirli araliklarla yapilmis sperm tahlilleri
4 fotograf (bay ve bayan için)
Nüfus kâgidi fotokopileri
Hormon Tahlilleri(Bayan için TSH, Prolaktin, FSH, E2)
Nüfus dairesinden 3 adet nüfus kayit örnegi

Rapor alinmasi için mutlak gerekli önkosullar:

Bayan yasi 23 yasindan büyük, 39 yasindan küçük olmasi
Nüfusa kayitli çocuk bulunmamasi ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evlilikleri)
En az 3 yillik evlilik süresi

bak şansın açıldı şimdiden demekki sol tüpün kapalı değilmiş bu senin için büyük şans canım kendini hazır hissediyosan hemen yaptır bizlerde burda sana destek oluruz Allahın izniyle olur inş.

oooooooooooooooo cok zahmetli

ve sigortanın karşıladığı %20 felan bence uğraştığına değmez zaten başarısız 3 aşılamada harcadığımız miktar tüp bebeğe eşit

kız senin şurda bende hamileyim diye yazacağın günü dört gözle bekliyorum o mutlu anını görmek beni çok mutlu edecek.bu sefer olacak ben inanıyorum

kız senin şurda bende hamileyim diye yazacağın günü dört gözle bekliyorum o mutlu anını görmek beni çok mutlu edecek.bu sefer olacak ben inanıyorum

innnnnşşşşaaaaaalllllaaaaaahhhhhhh ALLAH hepimize yaşatsın o günü:çok üzgünüm:

püf noktasıcokacimcoookKızartma kokusu… Kızartma kokularının bütün eve yayılmaması için yağın içine bir iki dal maydanoz atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…