Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevındım adına inşallah Allah tamamını erdırır ve inş bızde bu mutluluğu tadarız.

beyzanur akşam açılışı yaptınıııııııııızzz.bişey sorucam ilişkiden sonra ne kadar yatıyosun.

amin beyzanur ama lütfen umutlu ol ben hiç anne olamam hamile bile kalamam diye çok üzüldüm hep olumsuz düşünerek kendimi yıprattım ama inanmak gerekiyo...

enerjik kaç yıllık evlisin.

eminecim valla ilişkiden sonra yarım saat yattım sonra wc ye gittim.
ama spermler 3 saatte gidiyomuş rahme öle bişey duymuştum. tabı bıde yastık koydum belimin altına

emine bende sana bişey sorcam .sen hemen mi banyo yapıyosun yoksa sabaha falan mı bırakıyosun

emine bende sana bişey sorcam .sen hemen mi banyo yapıyosun yoksa sabaha falan mı bırakıyosun

canım çalıştığım için hafta içi banyo yapıp yatıyorum haftasonu sabaha bırakıyorum.bide ilişki sabah daha iyiymiş ama onuda bi türlü yapamıyorum gerçi onuda hafta sonları yapıyorum arada.

emineu benim adet sancım dışında hiç bir belirtim olmadı karnıma kramp gibi sancılar giriyordu birde iştahım arttı

kızlar benim midem bulanmaya başladı dışarıdan zor geldim eve otobüste az kalsın çıkarıyordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…