Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim eminem, evdeyim bisey yaptigim yok.beklemek cok zor ya, sali gunune kadar nasil bekliycem bilemiyorum.evdede idrar testim var yapsammi yapmasammi diye dusunupduruyorum.
sen nasilsin canim?

beklemek çok zor gerçekten bilirim ama biraz daha dişini sık az kalmış canım bu kadar bekledin 4 gün mü bekleyemeyeceksin.test yapma bence o tek çizgiyi görmek gerçekten çok sinir bozucu bişey ben artık test yapmıyorum adet günlerimi bekliyorum hep.çünkü varsada çıkmıyo bu sefer bizim psikolojimiz alt üst oluyo en iyisi beklemek.

aleyna bugünlerde karışık buraya da pek girmiyo diğer arkadaşlarda ara ara giriyo oooff canım sıkılıyo yaaaaaa.

beyzanur benim okuduğum konuyu bulmuşsun.profilimden baktın dimiiii seni gidi seni.

deliiii
evet canım nerden de bulursun kız böyle şeyleri ağzım açık okudum valaa pes dedim.

ben bulurum hehehehe ben böyle ibretlik konuları okumayı çok severim.

canım duyuru bölümünde hamilelik haberlerinin olduğu bölümlerde ibretlik konular oluyo son sayfalarda daha çok haticecim.

yeniden merhaba kızlar ayyy inan 3 senedir hiç bu kadar yoğun olmamıştım neyse Allah sağlık versinboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…