inş. kız bakarsın bu olur kısmet bu belli olmaz.eşim çok istiyo bebek sahibi olmayı sorun onda diyede çok üzülüyo. ben teselli ediyorum ama erkeklik gururu varya . ezik hissediyo kendini bu konuda
haklı canım ya Allah yardımcınız olsun.tez vakitte yüzünüzü güldürsün inş.
sıvı gelmeside iyiymiş yumurtalama belirtisi benımde gelmeye başladı hayırlı inş
bu ay doğal yoldan olur
kız aleyna sen hamile olabilirsin gene ümitlenme de süpriz olursa sevınırsın
merhaba kızlar çok yorgundum uyuyakalmışım çok yoruluyorum bu aralar ya bende her ay adetime yaklaşırken kasık ağrısı ve gögüs ağrısı olurdu şimdi o yok veo beyaz akıntı fazlalaştı ya ümitlenmek istemiyorum ama değişik oldum bu ay hayırlısıCADIARZU
bilmem aslında karnım ağrımayada başladı benimkisi rüya rüya boshayallersmile
kızlar rahim flimi cok ağrılı oluyomuş doğrumu
benimki çok ağrılı olmuştu ama kişiden kişiye değişiyo canım.takma kafaya bebeklerimiz için herşeye değer bence ağrıyo geçiyo.
eminecim valla içimi cok rahatlattın sağol canımya
anestezi ile yaptiranlar varmis ama ben normal yaptirdim. agri kisiye gore degisiyo canim kimisi cok hassas oluyo cok agridi diyo kimisi dayanikli oluyo.benimkide adet sancisi gibi agrimisti, fazla surmuyo zaten.sonuç temiz cikinca agriyi falan unutuyosun.eminecim nasıl oluyo yazarmısın ya dayanılmaz acımı oluyo bunun ağrısız yöntemi yokmu
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 31 aralıkta aşılama yapılmıştı sonucum pozitif üstelik aşılamaya pek inanmıyordum ve baştan beri hep olumsuz düşünüyordum...
hoşbulduk 2.aşılamamdı ve hiç ümitli değildim çünkü adet sancılarım vardı ve kendime hiç dikkat etmedim dinlenmedim ama olabiliyormuş...
kızlar nasılsınız yeni girebildim bu gün misafirim var kızlar ya rahim flimi cektirdinizmi cok acılıymış ben cok korkuyom ağrısız olan flim yokmu
inş Allaha dua ediyorum tüpbebek ve aşılamaya gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.
kız emine tüp bebekte çok canı yanıyomu insanın uyuşturmadan yumurta topluyolar dimi
canım bek çektirdim bizim burda 300 tl çekmişlerdi. kendini hiç kasma kasarsan zor oluyo . rahım önüne bişey yerleştirıyolar. onu takarken bıraz acıyo sonrası kolay. gözünü korkutmayalım. tüplerde hafıf tıkalılık varsa o sıvı onuda açıyomuş hatta film çektirden sonra hamille kalanı bile duydum. kendini sıkma önemliolan o
ah anam ah
ben o kadar acıya dayandımki herkez dioki sen nomal doğumu rahat yaparsın. bi tane dr um vardı ismini açılklamim 1 yıl boyunca beni oyaladı ben eşime bakın dedikce hep hatayı bende aradı bana yanlış tedaviler uyguladı.saçma sapan ilaçlar verdı bana.. Sonunda rahim içinde yapışıklık denilen şeylerden oluştu.... ve arkadaşlar beni kürtaj odasına aldılar. orda kürtaj olur gibi içindeki şeyleri çektıler . ben o gunu hiç unutmuyorum.hiç iğne yapmadılar. . sadece ağrı kesıcı hap iç dedi ve aç gel dedi. aç karna hapı içtim ve gittim sonuç çıkarken bayıldım. doktor bana dioki sen normal doğu çok rahat yaparsın.Allah bizi ticaret ruhu olan doktorlardan korusun.
merhaba kızlar çok yorgundum uyuyakalmışım çok yoruluyorum bu aralar ya bende her ay adetime yaklaşırken kasık ağrısı ve gögüs ağrısı olurdu şimdi o yok veo beyaz akıntı fazlalaştı ya ümitlenmek istemiyorum ama değişik oldum bu ay hayırlısıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?