Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş. kız bakarsın bu olur kısmet bu belli olmaz.
kız aleyna sen hamile olabilirsin gene ümitlenme de süpriz olursa sevınırsın

ben aleynaya bu konuda bişey söylemek istemiyorum sonra üzülüyo hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece.

bilmem aslında karnım ağrımayada başladı benimkisi rüya rüya boshayallersmile

inşallah hamilesindir canım dualarım seninle.bu mübarek cuma akşamı Rabbim yüzünü güldürsün hayırlısıyla bizde burda sevinelim senin hamilelik haberinle.bu akşam bol bol dua et canım yarın adet günün inş. olmazsında bebişin gelir.öpüldün kendine iyi bak iyi akşamlar.

aleyna bana kızma ama içimde güzel bir his var sağ gözüm seğiriyo ben sevineceğim zaman böyle sağ gözüm seğirir inş. bu ay üçümüzde ve diğer arkadaşlarda hamile kalır .ben bu aydan çok umutluyum.senden güzel haber almak istiyorum inş. öylede olacak.

beyzanur ben bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyorum bence hep dikkat ediyorum geçen ay sağdı bu ay sol taraftan ağrı o tarafta çünkü. seninki hangi tarafta.sol taraf kız diyolar inş. tatlı sağlılklı bir kızım olur.

“Fetavai kari-ül-hidaye”de diyor ki:

Dilegi olan kimse, yatacagi zaman abdest almali, temiz bir örtü üzerinde oturup, üç defa salevât okumali, sonra herbirine Besmele çekerek on Fâtiha ve sonra onbir Ihlâs okumali, sonra üç salevât okumali, sonra sag yani üzere, yüzü kibleye karsi olarak ve sag elini sag yanagi altina koyarak yatip uyumalidir. Niyet ettigi seyin nasil olacagini, biiznillah rü'yâda görür.

“Mekatib-i serife” kitabinda buyuruldu ki: Hacetlere, dileklere kavusmak için, iki rekat namaz kilip, sevabini silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunlarin hürmeti için diyerek duâ etmelidir. Mesela, "Ya Rabbi, filan yere sag sâlim gidip gelmek nasib eyle, filan sikintidan beni kurtar." gibi duâ ettikten sonra, "Bu duâmi silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle" demelidir!

Âmâ, bir zat gelip, “Ya Resûlallah! Allahü teâlâya duâ et, gözlerim açilsin” dedi. Peygamber efendimiz de, “Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvariyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselami araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdigim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvariyorum. Senin hatirin için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana sefaatçi eyle! Onun hürmetine duâmi kabul et” duâsini okumasini söyledi. O da, abdest alip duâ etti. Hemen gözleri açildi.

Hak teâlâ, herseyi bir sebep ile yaratmaktadir. Bir seye kavusmak istiyen, o seyin sebebine yapismalidir. Rabbimiz, insana sihhat, sifa vermek için, duâ etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayi sebep yapmistir.

genel anestezi yaparlarsa hiçbişey hissetmezsin zaten ama genelde öyle yapmıyolar sen yinede sorarsın yaptıracağın yere.önce ağrı kesici iğne yaptılar yarım saat bekledim sonra işte vajinal muayene gibi yatıyosun alttan ne tür aletler kullandılar ne yaptılar görmedim benim canım çok yandı böyle kasıklarım patlayacak gibi oldu bi ilaç veriyolar içine onunla bakıyolar tıkanıklık varmı diye.korkma canım dayanılmaz bişey değil.kız bunlar neki daha doğum var doğum.benim aşılama yapılırkende canım çok yandı rahim ağzı dar o yüzden ağrıyo bence ben resmen inledim aşılama bitene kadar doktorun dediği laf şu;bu ağrı doğumun 1000 de 1 i dedi.o yüzden bu acılar bize hafif gelmeli.

eminecim nasıl oluyo yazarmısın ya dayanılmaz acımı oluyo bunun ağrısız yöntemi yokmu
anestezi ile yaptiranlar varmis ama ben normal yaptirdim. agri kisiye gore degisiyo canim kimisi cok hassas oluyo cok agridi diyo kimisi dayanikli oluyo.benimkide adet sancisi gibi agrimisti, fazla surmuyo zaten.sonuç temiz cikinca agriyi falan unutuyosun.

ay sorun vardı nette düştüm anca girdim.

emine benım genelde hep sağ tarım ağrır ama dr muayenesınde 2 tarafta da yumurta olduğunu söylüyo

esinte hiç stres yapma canım mutlaka yaptırır bekli tıkalılık vardır bu vesılyle açılır

hatıce sen nasılsın canım

kızlar bu arada hacet duası varmış 111 defa okuyunca dilekler kabul oluyomuş bu ay hepimiz de yapalım belki kabul alur Rabbim büyüktür.

emine ii akşamlar canım
yeni siloganımız neymiş

Durmak Yok Yola Devam ...............Tam gAZ

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 31 aralıkta aşılama yapılmıştı sonucum pozitif üstelik aşılamaya pek inanmıyordum ve baştan beri hep olumsuz düşünüyordum...

hoşbulduk 2.aşılamamdı ve hiç ümitli değildim çünkü adet sancılarım vardı ve kendime hiç dikkat etmedim dinlenmedim ama olabiliyormuş...

Canım ne güzel çok çok tebrik ediyorum.Bize umut oldun gerçekten.kaydirigubbakcemile2
Benimde yaşım30 eyvahedigeldismile

kızlar nasılsınız yeni girebildim bu gün misafirim var kızlar ya rahim flimi cektirdinizmi cok acılıymış ben cok korkuyom ağrısız olan flim yokmu

Yok canım ya okadar abartılacak bir acı değil.Bende senin gibi korka korka gitmiştim..Evet ilaç verilirken çok şiddetli bir ağrı oluyor ama inan acısı 1 dakika sürüyor.Ondan sonra hızlı bir şekilde acı geçiyor.Onun için ben anestesi almanı tavisye etmem.Üstelik ben filimden yarım saat önce sadece güçlü bir ağrı kesici içmiştim.İğne falanda yaptırmamıştım.

inş Allaha dua ediyorum tüpbebek ve aşılamaya gerek kalmadan hepimiz hamile kalırız.

kız emine tüp bebekte çok canı yanıyomu insanın uyuşturmadan yumurta topluyolar dimi

Eskiden öyleymiş canlı canlı yumoşlar toplanırmış.Ama şimdi hiç bir merkez anestezisiz yapmıyor.Ama uyanınca acı oluyormuş 4-5 saat.

Evet filimden sonra hamile kalan bende çok duydum.O yüzden sevine sevine git .Bakarsın sonrasında hamile kalırsın esinte

ay canım ya ne biçim doktormuş o.Çok çok geçmiş olsun.

Kız aleyna hamişsindir belki.Yarında olmazsan eğer evde bir idrar testi yap belki pozitif çıkar.Hadi hayırlısı.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

esinte...........................1.aşılama............................pregon,ovitrelle....................22 ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

Hatice27............................2.aşılama...............................................................26ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

sancux....................DOĞAL YOLDAN.................................................................????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…