Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın hayırlı cumalar. Allah hepinizin gönlüne göre vrsın. kızlar öğle ezanı ile ikindi ezanı arsında dua kapısı açılırmış bol bol dua edelim.bide vaktiniz varsa hacet duası okuyun.

günaydın arkadaşlar.cumanız mübarek olsun.aleyna adet oldumu acabaeyvahedigeldismileinş. olmazda listede onuda görürüz.aleyna nerdesin hadi güzel haberler getir bize.

merhaba arkadaşlar eminecim yok daha adet olmadım ama olacak gibiim karnım ağrıyorboshayallersmile

merhaba arkadaşlar eminecim yok daha adet olmadım ama olacak gibiim karnım ağrıyorboshayallersmile

kız inş. olmazsın ya inş. bu mübarek günde Rabbim yüzünü güldürsün bizleride sevindirsin amiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu ay ehliyetle falan çok uğraştın sen tüp bebek araştırması yaptın kafanı dağıttın iyice inş. hamile kalmışsındır.

herkes nasil bakalim? birazonce girdim kimsecikler yoktu.
emine ve beyzanur hadi insallah bu ayki calismalar bosa gitmez.
aleynacim insallah adet olmazsin hamilesindir.
benimde test gunume 4 gun kaldi.

teşekkür ederim kızlar ama sanmıyorum ya inşallah dediğiniz gibi olur ama artık alıştık 3 senedir her ay sonu hüsran olmaya ama kısmet belkide vardır gerçektenbilmiyorumkismile

çalışmalar devam tam gaz. bakalım sen nasıl gıdıyo hergun mü gün aşırımı,
benimde şu an iyi gidiyo.adetim biter bitmez başladım önceleri gün aşırıydı bu hafta nerdeyse hergün oldu bakalım kısmet Allah yardımcımız olsun Rabbim ol derse olur.
herkes nasil bakalim? birazonce girdim kimsecikler yoktu.
emine ve beyzanur hadi insallah bu ayki calismalar bosa gitmez.
aleynacim insallah adet olmazsin hamilesindir.
benimde test gunume 4 gun kaldi.

sağol canım.inşallah sende hayırlı haberler verirsin bizlere.

ben alışverişe gidiyorum canlar yarın belki görüşürüz işim çıkmazsa akşam teyzemlere gidiyoruz sizlere iyi vakit geçirmeler hoşçakalına.s.

iyiyim eminem, evdeyim bisey yaptigim yok.beklemek cok zor ya, sali gunune kadar nasil bekliycem bilemiyorum.evdede idrar testim var yapsammi yapmasammi diye dusunupduruyorum.
sen nasilsin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…