Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim arkadaşlar içimden hiç ümitlenmek gelmiyor çünkü kendimi bildiğim için

adetimizi geciktirende biziz aslında stres stres stres başka bişey yok hayatımızda.

boşver sen gene ümitlenme olursa süpriz olur
önceden bende adet gunum yaklaşınca beynımle kontrol ediyodum sürekli ileri atıyodum tarihi. ama öğrendım yapmamayı

ya emine her ay sonunda hüzünleniyorum adet olunca

yumurtalam günlerimdede sevıınıyorum sankı bu ay olvcakmışım gibi

her ay ümit var yanı bende

aynen canım bende senin gibiyim her ümit her ay hüsran.adet dönemim yaklaşınca adeta bir canavar oluyorum ateş püskürüyorum sinirden adet oluncada dünya başıma yıkılıyo sanki.bak şu an mutluyum sinirlide değilim yumurtlama günlerim çünkü ümidim var.ah ah Rabbim sen yardım et çok çaresizis Allahım sana sığındık sana dayandık şu aciz kullarına ancak sen yardım edersin bizlerede birer melek gönder yarabbim evimizi şenlendir yüzümüzü güldür kucaklarımızı boş bırakma Yarabbim.veren sensin yanlız senden isteriz hepimize hayırlı evlatlar ver Allahım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

ümitsiz yaşanmıyo arkadaşlar Allahtan ümit kesilmiyo işte ne kadar üzülsekte acaba bu ay oldumu diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz.işte buda bizim imanımızdan kaynaklanıyo isyan etmiyoruz sadece ümit ediyoruz Rabbim ümitlerimizi boşa çıkarmasın.

ben birazdan çıkarım herkese iyi akşamlar öpüldünüzopuyorumnanaktan

hala hastalanmadım ama çok stresliyim eşimle kavga ettik çok kötüyümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

benim adetim yaklaşınca stresli olduğumu biliyor hala üzerime geliyor bende patlıyorum olacağı bu iştemafoldumben

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

esinte...........................1.aşılama............................pregon,ovitrelle....................22 ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

Hatice27............................2.aşılama...............................................................26ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

sancux....................DOĞAL YOLDAN.................................................................????

Kızlar tatilde ben samsuna memlekete gideceğeim, 15gün yokum. ınşallah bi aksilik olmazsa yarın yada en geç pazartesi yola çıkıyoruz.ınşallah döndüğümde çoğunuzun hamiş haberini okurum.

Emineciğim ben samsunda nete giremiyebilirim, listemizi sen güncellermisin.En son yapılan listenin üzerine gelip alıntı yapı tıkla.Listenin başında QUOTE=nergis55;11189960 )yazısı çıkar parantezle birlikte onu sil.Sondaki /QUOTE) yazısınıda sil.ıstediğin düzenlemeleri yaptıktan sonra en son cevaplayı tıklarsın oldu bitti.Kolay gelsin canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

esinte...........................1.aşılama............................pregon,ovitrelle....................22 ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

Hatice27............................2.aşılama...............................................................26ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................mikroenjeksiyon...........................nisan..................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

sancux....................DOĞAL YOLDAN.................................................................????[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…