Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tabi yaparım canım ne demek.sana iyi tatiller tatlım bol bol dinlen kafanı toparla iyice.

olabilir bikere öyle oldu diye herzaman olacak değil ya.benim ilk hamileliğimde öyle adet sancılarım olmuştu böyle resmen adetim gelmişte akıyo gibi bir his oluyodu canım.her dk. tuvalete gidiyodum ha oldum ha olacam diye bu işler belli olmuyo canım inş. hamilesindir yinede kendini fazla kaptırma bitanem.

öyle yapıyorum zaten boşşverrrr burda çok güzel kar yağıyor bana orayı anlatsana ben çok severim antep urfayı

kızlar ben 23 adet oldum malesef

canım ya Allah büyük elbet bizlerde birgün anne olacağız.umudunu yitirme sakın ben cumartesinden sonra giremedin nete yeni gördüm canım.şimdi ne yapmayı düşünüyosun gelde konuşalım hem rahatlarsın konuştukça.

ay ne güzel ben çok severim kar ı buraya pek yağmaz.bugün burası güneşli ama çok soğuk ayaz var.ama dün çok yağmur yağmıştı onun dışında antep urfa gerçekten güzel nasıl anlatıym canım buraya gel gezdireyim seni.

inan gelmeyi çok isterim hatırlıyormusun bi dizi vardı yabancı damat diye o diziyi çok severdim antepte çekilmiş çok güzeldi

kızlar günaydın. iyi haftalar
kızlar bi hamilemiz var gördününüzmü pike hamile listeye eklenmiş inş Allah tamamını erdirir

aleynacım bolbol dua et canım inş hakkaında hayırlı olur.

esinte canım hayırlısı olsun inş bidakı aya hamiş olursun

nergiscim canım samsuna geliyosun inş görüşürüz

iyiyim canım ne yapıyım adetimi bekliyorum işte herzamanki gibi ben kahvaltı yapıyım midem ağrımaya başladıcokacimcoook

kızlar işim çıkıyo yazamıyorum cevaplarım gecikiyo.aleyna afiyet olsun canım. cumartesi 1 den sonra yokum canlarım mesaim bitiyo.beyzanur sen ne yaptın canım çalışmalar nasıl gidiyoaklinialirimsmile

esinte canım nerdesin gelde konuşalım tatlım bırakma kendini olurmu canım.

burdada hava çok soğuk kar yok herhalde oradaki karların soğuğu geliyo buraya

emınecim benım devam herşey gununde ama biz gun aşırı yapıyoz bide bugun sol kalçam çok ağrıyo niye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…