hayırlısı olsun canım bende tüp bebeğe başlıycam
emıne biliyosun eşimde hareket sorunu vardı o yuzden keçiboznuzuna devam ettik. benım bugun 16. gun . ben hergun dayanamam heralde sana maşallah kız ii hergun yapmışsın
Saol canım, o zaman ben sana yol gösteririm artık.
inşallah iyi sonuçlanırda banada umut olursun canım:CüvCüv:
emine ben sana şey soracaktım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi neden tutmadı embriyo kalitesi nasıldıki tutmadı
embriyo kalitesi iyiydi canım 3 tane transfer ettiler herşey yolundaydı ama olmadı.doktorunda dediği gibi biz bütün aşamaları gerçekleştiriyoruz embriyoyu yerleştiriyoruz ona ruh vermek Allaha kalmış.Rabbim ol deseydi olurdu canım çünkü hiçbir sorun yoktu ve yaşımda gençti doktorlar benden çok umutluydu ama olmadı.
fostimon75 kullanıyodum canım.Emine canım sen hangi iğneyi yapıyordun tedavinde. Ben puregon kullanıyorum günde 200 ünite vuruyorum.
guclubacismilekız hergün yaptık ama öylede istekle yaptımki anlatamam:kedi:hiç bebeği düşünmedim keyfime baktım:roflol:emıne biliyosun eşimde hareket sorunu vardı o yuzden keçiboznuzuna devam ettik. benım bugun 16. gun . ben hergun dayanamam heralde sana maşallah kız ii hergun yapmışsın
Kızlar doktorlar gün aşırı yapılması gerektiğini söylüyor ama.
embriyo kalitesi iyiydi canım 3 tane transfer ettiler herşey yolundaydı ama olmadı.doktorunda dediği gibi biz bütün aşamaları gerçekleştiriyoruz embriyoyu yerleştiriyoruz ona ruh vermek Allaha kalmış.Rabbim ol deseydi olurdu canım çünkü hiçbir sorun yoktu ve yaşımda gençti doktorlar benden çok umutluydu ama olmadı.
aleyna canım sen tüp mü yaptıcaksın. 2. aşılama yaptırdın mı
Evet ya biz naparsak yapalım Allah'ın bileceği iş.
Sizin sebepsiz infertilite miydi cnm?
hu huuuuuu niye kimse selamımı almadı..... Unutuldum galiba uzun zamandır girmiyorum ya
hu huuuuuu niye kimse selamımı almadı..... Unutuldum galiba uzun zamandır girmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?