Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Emine canım sen hangi iğneyi yapıyordun tedavinde. Ben puregon kullanıyorum günde 200 ünite vuruyorum.

emıne biliyosun eşimde hareket sorunu vardı o yuzden keçiboznuzuna devam ettik. benım bugun 16. gun . ben hergun dayanamam heralde sana maşallah kız ii hergun yapmışsın

Mesela bana 2li aşılama yapılmıştı 2 gün ara vermeden. Eşimin ilk günkü haraketlilik yüzdesi ile 2.gün arasında bayağı fark vardı.

Bende eşime keçi boynuzu kürü yapmıştım. Hareketliliği arttı gerçekten işe yarıyor kızlar yapın.

emine ben sana şey soracaktım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi neden tutmadı embriyo kalitesi nasıldıki tutmadı

embriyo kalitesi iyiydi canım 3 tane transfer ettiler herşey yolundaydı ama olmadı.doktorunda dediği gibi biz bütün aşamaları gerçekleştiriyoruz embriyoyu yerleştiriyoruz ona ruh vermek Allaha kalmış.Rabbim ol deseydi olurdu canım çünkü hiçbir sorun yoktu ve yaşımda gençti doktorlar benden çok umutluydu ama olmadı.

Evet ya biz naparsak yapalım Allah'ın bileceği iş.
Sizin sebepsiz infertilite miydi cnm?

Emine canım sen hangi iğneyi yapıyordun tedavinde. Ben puregon kullanıyorum günde 200 ünite vuruyorum.
fostimon75 kullanıyodum canım.

emıne biliyosun eşimde hareket sorunu vardı o yuzden keçiboznuzuna devam ettik. benım bugun 16. gun . ben hergun dayanamam heralde sana maşallah kız ii hergun yapmışsın
guclubacismilekız hergün yaptık ama öylede istekle yaptımki anlatamam:kedi:hiç bebeği düşünmedim keyfime baktım:roflol:
Kızlar doktorlar gün aşırı yapılması gerektiğini söylüyor ama.

bakma sen doktorlara ben normalde hep gün aşırı yapıyodum bazende iki günde bir olmadı.bu seferde böyle denedim.böyle yapıpta hamile kalan çoooook.

hu huuuuuu niye kimse selamımı almadı..... Unutuldum galiba uzun zamandır girmiyorum ya

öyle canım Allah hakkında hayırlısını versin

Evet ya biz naparsak yapalım Allah'ın bileceği iş.
Sizin sebepsiz infertilite miydi cnm?

evet canım sebepsiz.tedavi sırasında hiç kendini sıkma strese girme çünkü ne yaparsak yapalım Rabbim ol demedikçe olmuyo.üzülmemiz strese girmemiz ağlamamız bize bebeğimizi getirmiyo.

hu huuuuuu niye kimse selamımı almadı..... Unutuldum galiba uzun zamandır girmiyorum ya

aleykümselam canım.kız gördümde ancak yazabildim arkadaşlar soru sormuşlardı.ben iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın napıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…