Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur benimde heryerim ağrıyo canım aşırı çalışmaktan bu ağrılar geçer geçer büyürsek unuturuz:roflol:aleyna kür falan değil canım yaptığımız ilişki:kedi:

aslında kür olarak yaptığım şeyler var geçen aydan beri hayıt tohumu içiyorum bu ay bal tarçın çörekotu yedim bakalım şifa Rabbimden inş. gelir bebişim bu ay.

sancux selam canım inşallh tedavın hayırlı olur. iğneler ağır geliyo dimi . ssonunda bebişlere kavuşacaksın inşallah.

emıne ben bu kendime kür yapmadım hiç sadece eşime yaptım. bakalım hayırlısı senın bugun kaçıncı gunu canım bide sen hergun dimi ...

Kırıklık var üzerimde. İğnelerden midir bilmiyorum. Sen nasılsın keyifler nasıl?
Çalışmaların hayırlı sonuçlanır inşallah.:hulya:

sağol canııııım.iyiyim bende çok şükür keyiflerimde iyi bugünlerde şeytan kulağına kurşunkaydirigubbakcemile2inşallah canım ya bu ay gelmesini çok istiyorum bebişimin.iğnelerdendir canım halsizliğin yavrularımız gelsin hepsini unuturuz.

emine ben sana şey soracaktım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi neden tutmadı embriyo kalitesi nasıldıki tutmadı

emıne ben bu kendime kür yapmadım hiç sadece eşime yaptım. bakalım hayırlısı senın bugun kaçıncı gunu canım bide sen hergun dimi ...

eşine ne yaptın canım.benim bugün 18.günüm nerdeyse hergün çalıştık arada dinlendik tabi.ama inanırmısın hertarafım ağrıyo çok yoruldum bide haftasonu temizlik yaptım buda üstüne tuz biber oldu.bende aşime çakşır kökünü macun yapıp yedirdim ama fazla yiyemedi tadı çok kötü bağırsaklarını bozdu ama sonuçta gerekli miktarda yedi.ama şunu söyleyebilirim utanarak söylüyorum spermi farklı geldi bana rengi miktarı ve daha sıvıydı.

sancux selam canım inşallh tedavın hayırlı olur. iğneler ağır geliyo dimi . ssonunda bebişlere kavuşacaksın inşallah.

Selam tatlım çok teşekkürler iyi dileklerin için. Galiba iğnelerden dolayı halsizim. İnşallah hepimiz en sonunda kavuşacağız bebeklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…