Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
opuyorumnanaktan merhaba sancux ........aleynacım hayırlısı olsun kız belki hamişsindir eminmisin olmadıgına.....

aleykümselam canım.kız gördümde ancak yazabildim arkadaşlar soru sormuşlardı.ben iyiyim canım çok şükür.sen nasılsın napıyosun.

iyiyim demek adet olmuş iyiyim işte kırmızılarla ugrşıyorum....Nekadar nazlı olcak bu bebişler bea gelmek bilmiyorlar bir türlü

aman bilmiyorum bugün 4. günüm ama benim herzamanki gecikmeler takmayın gıcıklığına yapıyor ben biliyorum yok bebek felanmafoldumben

aman bilmiyorum bugün 4. günüm ama benim herzamanki gecikmeler takmayın gıcıklığına yapıyor ben biliyorum yok bebek felanmafoldumben

canım kıyamam şuan yok diye hiiç olmayacak degilya inşallah 2010 u hamiş yada bebeğimiz kucagımızda ugurlarız inşallah bi temizleniyimde hemen tefriciye ye ve Meryem suresini okumaya başlıyacagım hepimiz için:CüvCüv:

teşekkür ederim canım ama 3 sene bekleyince her ay olmamasına alıştık artık

beyzanur55 iyiyim canım inşallah bu yıl bizim yılımız olur...Bizler bence anne ve baba olmayı fazlasıyla hakettik...Piskopatmı oldum ne evlenip hemen hamile kalana içimden kızıyorum sanki tabi belli etmiyorum ama elde deilki napıyım........Ah aleynaccım benim evliliğim 6 yıl olcak nerdeyse ama 3 yıldır düşünüyoruz bebişi fakat o bizi düşünmüyor zannımca:roflol:

evet sıpa ah bi doğsa ilk ben dövücem onusenağlama

evet sıpa ah bi doğsa ilk ben dövücem onusenağlama

sen mi ben mi eşime diyorum olacak diye parçaladım kendimi bir olsun ben bakmam sen ne yaparsan yap diyorum kaydirigubbakcemile3 Artık altına mı yapmış gazımı varmış gezesim gelmiş senin sorunun diyorum Garibim oda bıktı benim adet sendromumdan ilaçların yan etkilerinden ben bakarım diyor:roflol:sırnaşık şey

kız sen lilyum olmussun ben girmeyeli nasıl becerdin lilyumu ben accık acemiyimde

yok canım yeni deilim ama fazla takılamıyorum.
Şimdi çıkmam lazım sonra görüşürüz.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…