Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sulecik napıyosun canım haticenin sevincinden seninle konuşamadık.ne var ne yok nasıl gidiyo hayat.

iyidir canım ya bugün biraz heyecanlıyım bebişi görcem kısmetse cinsiyetinide çok merak ediyorum. haticeye bende çok sevindim belki yakında sende süpriz yaparsın inş...:Saruboceq:

iyidir canım ya bugün biraz heyecanlıyım bebişi görcem kısmetse cinsiyetinide çok merak ediyorum. haticeye bende çok sevindim belki yakında sende süpriz yaparsın inş...:Saruboceq:

canım hamile kalan kaçıyor ben dedim ama seni kastetmedim yanlış anlama sen en baştan beri hiç gitmedin biliyorum hep diyorum ya sana vefakar arkadaşım diye.listeye bakarsan kimlerin gelmediğini görürsün tatlım ama olsun canları sağolsun bebişleri ile mutlu olsunlarbende çokistiyorum canım sürpriz yapmayı inş. yakın zamanda Allahın izniyle yapıcam:CüvCüv:kız cinsiyetini öğrenince bizede söyle merak ederiz.

14 haftalık oldu canım kocaman oldu teyzesi:) iyim çok şükür hamilelik belirtileri pek yaşamadım o yüzden baya rahat geçti ilk üç ayım inş. sonrası da rahat geçer. sen nasılsın özlemay?

ay canım doğru sölüyosun aslında bakıyorumda hamilelerden kimsa uğramıyo artık mesela nihalcanın riskli bi durumu vardı galiba iyileştimi bebeği iyimi diye merak ediyorum umarım hepsi iyidir ama arada bir buraya da uğrasalar iyi olur:) cinsiyetini öğrenirsem mutlaka yazarım sizede:)

önemli değil canım ,ben pasta tarifini komşumdan aldım yeni deniyorum yapabilirsem sizede veririm tarifinicokacimcoook

aleyna nasıl bi pasta bu merak ettim kız bak yarında misafirlerim gelecek yeni tarifler lazım:roflol:

hatice eşine söyledin dimi nasıl sevinmiştir ya ailene haber verdinmi sevinçten deliye dönerler eminim.

hatice eşine söyledin dimi nasıl sevinmiştir ya ailene haber verdinmi sevinçten deliye dönerler eminim.

esime soyledim canim, cok sevindi.ama aileme daha soylemedim.doktora gitmedende kimseye soylemicez.sadece esim ve siz biliyosunuz.ilkinde kan tahlilini yapinca herkese soylemistik, sonra dusuk oluncada soyledigimiz kisilere tekrar olmadigini soylemek zorunda kaldik, en cok bu uzmustu beni.o yuzden simdi bebisimi görüp bi sorun olmadigini ogrenene kadar kimseye soylemek yok.
duyduklarinda da benden daha fazla sevineceklerine eminim

ben çıkıyorum güzeller akşam oluyor yemek hazırlıgı falan anca yetişirim..Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…