Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız burdayımda yazamadım işim çıktı.mini etek mi giyicen sen kapalı değilmiydin

bizim burda gündüz bayanlara akraba gezmesi yapılır ben dışarıda ve erkerlere kapalıyım bayanlara haram yok zaten değilmi ha kşam gezmesi olsaydı erkeklerde olacağı için mecbur kapalı duracaktımopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız? dün doktora gitmiştim ya cinsiyeti öğrenemedim malesef söylemedi doktor üç hafta sonra sölicekmiş ama çok şükür sağlıklıydı teyzelerimize haber verim dedim.

slm kızlar nasılsınız? dün doktora gitmiştim ya cinsiyeti öğrenemedim malesef söylemedi doktor üç hafta sonra sölicekmiş ama çok şükür sağlıklıydı teyzelerimize haber verim dedim.

ne güzel ne mutlu sanaAllah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenlerin başına

çok işim vardı anca girebildim. aleyna naber canım.nasılsın

özlemay saol canım iyim ben çıktım sen girmişsin canım duada bizide unutma .bu aralar duaya ve moarele ihtiyacımız var.

emine yemeüemi gittin kız.

bitirdim çok şükür 2 saat uğraştırıyor beni canım ya sen zeytinyağlı yaprak sarmasının içine ne koyuyorsun akşama ondanda sarsam diyorum

KIZLAR NAPIYONUZ NE KADAR SIKICI BıR GÜN

oh oh sar bakalım aleyna afiyet olsun off ya keşke bende evde olsam. otursam tv karşısına aksam çekirdeğimi yesem çıtır çıtır

kimse kalmamış nerdesiniz kızlar ya anca girebildim pazar vardı evi toparla anca ya kızlar bizim bu ilişkiden sonra dışarda kalıyo biraz napcam anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…