Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozlemay senin yumurtlama günlerin herhalde canım inş. bu ay tutar seninki inşallaaaaaaaaaaaaah.

hasta olunca zor oluyo gerçi oda insanı sinir ediyo sinir olunca hormonlar alt üst oluyo.bizim bu hormonların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir eminim:roflol:

kız elverişli günlerdeyim ama tık yok ilk migrenim tuttu.Sonra gece misafirlerim vardı gidesiye 12 oldu.Evi topladım felen derken 2 yi buldum.Dün tam olcaktı benimkini işe çagırdılar....E Bugünde ben hastayım..Birde ilaç kullandım zararlı olabilir belki

bizde bi sorun yok sebepsiz grubundayız Bence tek sebep zamansızlık ve stres dr. da öyle diyor olcakmı bu ay diye takınca kafaya olcak olsa bile olmuyor yaniii

of of of yine herkes beni yanlız bırakıyor pazartesi yumurtam toplanacak eşim sen git yaptır diyor kimse yanımda olmuyor bu çocuğu kendim yapıyorum mafoldumben

eminecim ya seninde hastalanmana çok üzüldüm ne güzel olucak gözüyle bakıyorduk neyse artık aşılamanı düşün inşallah bu sefer olur

ama bence annen bali bilsin nasıl tutuyon kız içinde ben bişey yaptırım 7 sülalembilir valla
hayatta bişey saklayamam ama annen sena moral verır. yakın akrabn olur ne bilim kardeşin falna varsa. böle tek başına olmaz canım.

of of of yine herkes beni yanlız bırakıyor pazartesi yumurtam toplanacak eşim sen git yaptır diyor kimse yanımda olmuyor bu çocuğu kendim yapıyorum mafoldumben

o ne demek öyle ya sen git yaptır.eşin herhalde bu işi çok basit bişey zannediyo yanında mutlaka birisinin olması lazım canım ya eşin neden böyle dedi peki işimi varmış.

o ne demek öyle ya sen git yaptır.eşin herhalde bu işi çok basit bişey zannediyo yanında mutlaka birisinin olması lazım canım ya eşin neden böyle dedi peki işimi varmış.

işinden zor izin alırmış sabah sperm verip gidermiş ben orda yanlız kalıcammafoldumben

napalım canım kısmet değilmiş bu ay Allah büyük.şimdi sen beni bırakta senin durumuna bir çözüm bulalım sen şimdi biraz sakin olamaya çalış yumurtalarını etkiler canım.eşin madem annenlerin olmasını istemiyo kendi neden gelmiyo inanamıyorum ya bir eş nasıl böyle bişey der aklım almıyo nolucak şimdi inan içim sızladı canım arkadaşım benim üzülme nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…