napalım canım kısmet değilmiş bu ay Allah büyük.şimdi sen beni bırakta senin durumuna bir çözüm bulalım sen şimdi biraz sakin olamaya çalış yumurtalarını etkiler canım.eşin madem annenlerin olmasını istemiyo kendi neden gelmiyo inanamıyorum ya bir eş nasıl böyle bişey der aklım almıyo nolucak şimdi inan içim sızladı canım arkadaşım benim üzülme nolur.
ay kıyamam sana bu tedavi başka bir şeye benzemiyorki insan herşeye kocasıyla gitmek istiyor moral açısından yinede fazla üzme kendini o zaman belki kendiliginden bişey olur gelir yanında bu arada ne olursa olsun hastalık konusunda işyerinin izin vermeme gibi bi lüksü yok Yani eşin dese alır bence
canım kavga etme sakın sus sadece sus hiçbişey söyleme bazen susmak herşeyi anlatır.ne olursa olsun stres yapma sakinliğini koru. güçlüyüz canım biz herşeyin üstesinden geliriz git tek başına yaptır kız kimseye muhtaç olmadığını göster.bu kadar zorlukla yaptırıyosun Allah görüyo Rabbim yardım eder sana merak etme.
zor oluyormu bu işlem
yok canım zor olmuyo hiç korkma ama yanında birisinin olması iyi olurdu.inan varya biraz daha yakın olsaydı oturduğun şehir ben gelirdim yanına çok ciddi söylüyorum.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok kötüyüm tuttuğu zaman beni el üstünde tutar kayınbaba dediğim o adam herşeyi ben üstleniyorum olduktan sonra hiçbirine koklatmıycam
hele bi olsun bebeğin yüzünü bile gösterme bence hakediyolar bunu.bak sen benim dediklerimi yap eşin kendiliğinden gelecek emine söyledi dersin.gayet sakin görün hiç kendini yıpratma bağırma ağlama eşinin yanında o zaman kendisi söylediğinden utanır tamam mı tatlım.hadi üzme beni bak bende birazdan gidicem doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?