Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inan şimdiye kadar her işimi kendim yaptım o babası olacak adam varya çok gıcık oluyom o adama neymiş oğlum sen sakın işinden geri kalma gelin herşeyini kendisi yapar hastane yakın zaten elimden gelse boğucam o adamı nefret ediyorum ya bu yaşta herşeyin üstesinden ben gelmek zorunda kalıyorum mafoldumben

beyzacım nezle oldum sagol canım 5 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama nasip işte

ay kıyamam sana bu tedavi başka bir şeye benzemiyorki insan herşeye kocasıyla gitmek istiyor moral açısından yinede fazla üzme kendini o zaman belki kendiliginden bişey olur gelir yanında bu arada ne olursa olsun hastalık konusunda işyerinin izin vermeme gibi bi lüksü yok Yani eşin dese alır bence

ama gerçekten bu işler için çok izin istedi gözlerine batıyor

canım kavga etme sakın sus sadece sus hiçbişey söyleme bazen susmak herşeyi anlatır.ne olursa olsun stres yapma sakinliğini koru. güçlüyüz canım biz herşeyin üstesinden geliriz git tek başına yaptır kız kimseye muhtaç olmadığını göster.bu kadar zorlukla yaptırıyosun Allah görüyo Rabbim yardım eder sana merak etme.

aleynacım işiniz zor gerçekten o zaman bir akraba yada arkadaş yokmu seninle gelebilecek.Gerçekten seni anlıyorum ben aşılamamı farklı şehirde yaptırmıştım.Arası 3 saat felan bi kontrolune yalnız gidip gelmiştim gerçekten zor Dur bakalım belki gelir eşin eminim oda seni tek bırakmak istemez

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok kötüyüm tuttuğu zaman beni el üstünde tutar kayınbaba dediğim o adam herşeyi ben üstleniyorum olduktan sonra hiçbirine koklatmıycam

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben çok kötüyüm tuttuğu zaman beni el üstünde tutar kayınbaba dediğim o adam herşeyi ben üstleniyorum olduktan sonra hiçbirine koklatmıycam

hele bi olsun bebeğin yüzünü bile gösterme bence hakediyolar bunu.bak sen benim dediklerimi yap eşin kendiliğinden gelecek emine söyledi dersin.gayet sakin görün hiç kendini yıpratma bağırma ağlama eşinin yanında o zaman kendisi söylediğinden utanır tamam mı tatlım.hadi üzme beni bak bende birazdan gidicem doktora.

tamam canım hadi sen git hayırlı haberle gel inşallah

oyy oyyyyyyyyyyyyyy bu ay halayları çifter çifter çekicez desene hadi bakalım kızlar umudumuzsunuz............Emine aleyna hamileyiz diye bagıracaksınız buradan tamam artık üzülmeyin HERşey yoluna girerde bu sıkntılara gülersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…