Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya aleyla ağlattın benı şimdi varya
ama ben senın yerınde olsam samimi görüştüğün bi bayan arkaşın yokmu canım eşinede söyleme al onu götür. tekbaşına olmaz bu iş canım ya Allah yardımcın olsun

kötüyüm canım ya burnum akıyoooo bogazlarım yanıyooo ve çok üşüyorum....Aksilik bu ya tamda elverişli dönemimdeyim:çok üzgünüm:

yok canım kimse bilmiyor herşeyimi kendim yapıyorum artık taksi tutarım ne yapıyım bunuda atlatıcaz inşallah Allah yüzüme bakarda alnımın akıyla çıkarım bu işten

kızlar ya benim gögüs ucum ağrımaya başladı dokunamıyorum bugün yine kan aldılar tam 4 sefer oldu bende kansızlıkta var neolacaksa

güle güle emine inş.. güzel haberlerle bekliyoruz seni canım dualarımız seninle

nasılsın hatice nasıl gidiyor paris nasıl güzel bir şehirmi

iyiyim canim sagol. ben paris'te degilim strasbourg'dayim.paris bize 500 km uzak.
senin durumuna uzuldum canim, esinin gercekten elinde olmayan sebeblerle seni yalniz birakiyodur bunu anliyorum.ama en azindan annene soylettirmesi lazim.simdi olmasabile bence tup bebek konduktan sonra annen hersyini yapardi yemegini falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…