Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim eşimde de hap sorunu var çok şükür onda sorun yok ama dr. giderken hep pazarlıklı gider hap verirse içmem diye ooooofff çok zor bu işler ya

günaydın beyzanur güzel haberi senden alıcaz herhalde bugün ayın 8 i hadi bakalım inş. hamilesindir kız.

canım g
rdim kimse olmayınca cıktım görmedim canım bu gün zatan morelim sıfır gitmek istiyorum buralarda mafoldumben

canım ben senin sayfada oldugunu gördüm hoşgeldin dedim görmedin galiba bazen öyle oluyor bende arada bir F5 e basıp yeni yazılanları okuyorum.......Moralin bozukmuş kıyamam sana zaten çevre baskısı bizde çocuk yüzünden birde kocalarla tartışmak tuzu biberi olsa gerek......

evet canım herşey biyana insanların sorusu biyana ya nekadar anlayışsız toplumumuz var ya zaten yaramız bizim bebek soruyolar o yarayı deşercesine canım arkadaşım hamileymiş 2 aylık daha 1 yaşında kızı var bide kazaylan oldu dio sinir oluyom ya niye bizde o kazalar olmuyo hatta zincirleme olsun kötükedihüso

merhaba arkadaşlar yumurtalarım alındı şimdi evdeyim karnımı doyurup ilaçlarımı içicem

hadi kurtuldun artık nasıl canın yandımı yalnızmı gittin kusura bakma sorularımla seni sıktım ama merak ettim seni arkadaşım inan dünden beri aklımdan çıkmadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…