Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende doktora gittim sağ tarafımda 26 mm kist varmış önemsiz dedi. adet olamadığım için yumurta büyümüş ilaç verdi onu kullancam

Ne demekmis cnm?
Ne zaman olmus?

İntemational Hospital Hastanesi kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği UzmanDr.Kübra Taman, klamidya bakterilerinin birçok çeşidi olduğunu belirtiyor. Üstelik, bu bakteriler vücuda girdiğinde hiçbir belirti göstermiyor. Daha çok 20-25 yaş arası genç kızları hedef alan virüs, sonunda kısırlığa bile yolaçıyor.

Klamidya bakterilerinin yol açtığı enfeksiyonlar sonucu kadınlarda, kokusuz sarı renkli akıntı, adet dönemlerinin ortalarında Kanama, cinsel iliş*ki sırasında ağrı gi*bi sorunlar ortaya çıkıyor. Ancak bu bakterilerin yüzde 90’ı hiç belirti vermeden vücutta iler*liyor. Bakteri kadınların tüplerinde ya*pışıklık ve tıkanık*lık oluşturarak kı*sırlığa neden oluyor. Hastalığın çok ilerlediği vakalarda, laporoskopi île tüplerdeki tıkanıklıklar tesbit edilerek tüp bebek tedavisi öneriliyor.

Klamidya bakterileri nelere yol açıyor

• Kısırlık

•Dış gebelik

• Mafsal ağrıları

• Üreme organlarmın anotomisî bozuluyor (Endometriozis)

• Doğum sırasında bebekte göz hastalığı

• Klarmidya zatürresi

Belirtileri

Klamidya bakterilerin i n yüzde 90'ı belirti vermiyor ancak şüphelenilmesi gereken durumlar:

• Kokusuz sarı renkli akıntı

• Adet dönemlerinin ortalarında kanama

• Cinsel ilişki sırasında ağrı

• Alt batında ağrı

• Bazen belde, sağ üst batında ağrılar

bende genç kızlığımdan beri kokusuz sarı akıntı vardır hep çok sinir oluyodum sürekli çamaşır değiştiriyodum.evlendikten sonrada ilişki sırasında ağrım oluyodu hep.

beyzanurum çok sağol canım güzel dileklerin için.doktorun dediği o kist adetle akıyo canım gerçekten önemli bişey değil.sen nasılsın canım neler yapıyosun ayyyy hepinizi çok özledim.

canım ne guzel Allah bir yol gösterdi ve sende gittin inş bu son tedavın olur ve inş hemen hamile kalırsın. senın adına çok sevındımm

sancux sen nasılsın canım şafak 4 hadi hayırlı haberler bekliyoruz inşallaaaaaaaaaaaaaah.

Gecmis olsun beyzacim.
Bende de asilamadan sonra 2 tane kist cikmisti.
Dogum kontrol hapi kullandim bir ay. Sonraki ay gecti.
Onemli degil gecer canim.

Insallah cnm dogal yoldan kalicaksin hamile.

canım ne guzel Allah bir yol gösterdi ve sende gittin inş bu son tedavın olur ve inş hemen hamile kalırsın. senın adına çok sevındımm

çok sağolun canlarımopuyorumnanaktançok dua ettim kızlar çok Rabbim sesimi duydu dualarımı kabul etti bana yol gösterdi.Allah hepimize şifa yolları göstersin kızlar.

aleynam geldninmi canım gel canım gel epeydir kaynatamadıkkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım inan bende seni çok özledim.eeee neler yapıyosun kaç gün kaldı bize bebiş haberi vermeye.

canım evdeydim dinleniyodum ağrılarım çok fazlaydı şimdi biraz azaldı.evet canım sorun çıktı sol tüpümde yapışıklık ve rahimde endometrium gelişmiş klamidya enfeksiyonu geçirmişim doktorum bu durumdayken aşılama değil tüp bebek yapsaydık yine tutmazdı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…