Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim demekki tüp bebeğin ondan tutmamış inşallah bundan sonra olucak eee tedavisi varmıymış

kızlar dün çok ağladım gece yatarken sonucu öğrenınce bu seferede çok kötü rüya gördüm. rüyamda yolumu kaybttim kendımı ormanda buldy-um yağmur yağıyodu. ayağım bayırdan kendimi lağımlarım boşaldığı yerde buldum batmamak için çaba gösterdım sonra 2 ayağı olmayan köpek benden yardım istedi o sırtım çıktı sonra cepten eşimi aradım kurtarma ekibi getirdi benı kurtardılar sonra eve geldım banyo yaptım tertemız oldum sizce ne demek bu kızlar

sancux çooooooook sevındım canım hadı gözün aydın inş kan testındede guzel haberlerle sevındırcen bızı

canım rüyanı bidaha bizimle paylaşma anlatmak kötüymüş kötü karakterli insanlar kötüye yordukları için kötü olurmuş senin için, biz iyiye yoralım maşallah çok güzel görmüşsün inşallah sende bu durumdan hayırlı bir şekilde çıkacaksın

Aleynacim belirti yok agrim falan yok.
Sadece karnimda şişlik var aksamlari iyice sisiyor 6 aylik hamile gibi biraz nefes almada zorluk var

Doğrudur ama bende son 1 haftadir var şişlik oncesinde yoktu.
Bende igne yapiyordur diye dusunuyorum yan etkilerinde var

canım bendede 1 hata geçmedi bu özellikle akşamları oluyordu su dahi içemiyordum ama şimdi geçti şükür bol su içmeye çalış

yok vazgeçtim yapmıycam salıyı bekliycemeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…