Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cok disari cnm arada dinlen otur banka falan. Ben oyle yapiyorum yuruyuse ciktigimda arada duruyorum oturuyorum banka dinleniyorum sonra tekrar yuruyorum

kızlar bugün iş başı yaptımya malum işler birikmiş arada kayboluyorum kusura bakmayın.

beyzanurum sıkıntıların bitecek inş. Allahın izniyle rüyan güzel hayır olsun inş.

kızzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr test yaptım 2. silik çizgi gördümhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızzzllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr test yaptım 2. silik çizgi gördümhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kız sabırsız cadı beklesene hayırlısı olcak inşallah canım benim hani kazak kız :hulya::CüvCüv:anne olcan yakında hadi olana kadar başla şeker kız

kız sabırsız cadı beklesene hayırlısı olcak inşallah canım benim hani kazak kız :hulya::CüvCüv:anne olcan yakında hadi olana kadar başla şeker kız

kız yarında yapıyım test ayyyyyy çok değişik bir duygu ben şimdi hamilemiyim değilmiyimkafamçokkarıştı

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için.Şimdilik pek heyecanlı değilim nedense, transfere yakın heyecan olur belki.

tatlım tüp bebege başladın inşallah ama inşallah bu sefer olur mevlam yüzüne gülsün bi tanem hayırlısı:CüvCüv: hamile haberlerini bekliyoruz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…