yok kız çok pahalı dondurmaya 750tl çözdürmeye 900tl istediler bizde yok dedik
tatlım bu her merkezdemi aynı ben bi merkezde 1 seneye kadar ücretsiz donduruyoruz diye
yok canım her merkez ayrı
hım haklısın sen niye idral testi yaptınki ilaçların etkisde var kan testini bekle
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben yarnda yapıyım olmazsa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben yarnda yapıyım olmazsa
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben bune kız demafoldumbenvamlı aglıyon valla geliyo kafanaklava:
emine can hg canım çok canın yandımı tatlım kıyamam ama şükür şu an sorun kalmamış inş bebişlerin hayırlı şek,lde gelir allah yardımcımız olsun
ah aleyna aaaaaaaaaahh niye yapıyosun idrar testi kendini harap ediyosun böyle bekle bakalım üzme kendini canım.nefret ediyorum şu idrar testinden.
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben
merhaba kızlar bayagı değişiklik olmuş sizde aman aman maşallahhhhhhh sancux la aleyna hamiş Allahın izniyle....
Nergiscim seninde tedavin olumlu olur inş....
Eminem sorun bulunduguna sevindim en azından ne yapacagını öğrendin artık tedavin bitince hamileyim diye yazarsın inş. en kısa zamanda
böyle sevinçlere ihtiyacımız var
Hadi artık coşalım
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ne coşması yaaaaa yanlışmış mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım tam okuyamadım ne yanlışmış senin test vaktin gelmediki zaten
aleyna yanlış olan ne söylesene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?