eski aşkın dimi aleynacım tek derdimiz belli canım ama allah dermansız dert vermesin canım aleyna canım senin tedavin cok yanliş ilkkez sende duydum dikkatsizlermiş hemde böle bi konuda canım inşallah rabbim bidaha yaşatmasın kendiliğinden gelir bebişin
inşallah canım kızzzlar eşimi akşam ikna ediyimde yazın güzel bir tatile gidelim siz biryer biliyormusuuz ama kapalı biryer olsun ben eşimi çok kıskanırım ohaoldumsmile geçen sene alanya samira otele gitmiştik islami oteldi ama alanya çoookkk açık
teşekkür ederim canım demek az kaldı ayyyy heyecanlandım şimdi ya kan tahlili yaptırmam gerekiyor dimi?
canım ben 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım son 1 yıldır da korunmamamıza rağmen hamile kalamadım eşim ve ben gerekli tüm tetkikleri yaptırdık hepsi güzel çıktı hatta normalden çok daha iyi çıktı ama malesef hamile kalamadım sonuç olarak sebepsiz infertilite olarak teşhis koyuldu ve önce çatlatma iğnesi yapıldı daha sonra da aşılama yapıldı (başlangıçta aşılama kararı yoktu ama doktorum garanti olsun diye yaptı)
canım sana doktorun söylemedimi tahlil gününü.
kız banada söylememişti adetini bekle demişti bence en iyisi adetini beklemen çünkü bu tüp bebek gibi değilki
kızlar geçen hafta cenaze vardı gidememiştim eşim bugün gidelimmi dedi bende iyi dedim belki değişiklik iyi gelir belki cenazeye gideceğim için iyi gelir her can ölümü tadacaktır felan
canım sana doktorun söylemedimi tahlil gününü.
aleyna heyecanla yazdıklarını okudum canım inan çok üzüldüm. ama napcan yaradn nasip etmeden hiç birşey olmuyo Allah hakkımızda hayırlısnı versin boşver ağla avazın çıktığı kadar sonra duşa gir rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?