Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet esinte kafayı yedi iyice naşkım sen böyle diiildin noooolsu sanaaaa nayır nolamaz bu sen nolamazsınsempatiksalakcinni

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-:sm_cool:

inşallah canım kızzzlar eşimi akşam ikna ediyimde yazın güzel bir tatile gidelim siz biryer biliyormusuuz ama kapalı biryer olsun ben eşimi çok kıskanırım ohaoldumsmile geçen sene alanya samira otele gitmiştik islami oteldi ama alanya çoookkk açık

canım doğrusu gitmedik öle tatile sadece kacamak yaparız iki günlük bizde bu sene düşünüoyoz ama gezi olarak doğu bölgesine hayırlısı artık

canım sana doktorun söylemedimi tahlil gününü.

kızlar geçen hafta cenaze vardı gidememiştim eşim bugün gidelimmi dedi bende iyi dedim belki değişiklik iyi gelir belki cenazeye gideceğim için iyi gelir her can ölümü tadacaktır felan

kız banada söylememişti adetini bekle demişti bence en iyisi adetini beklemen çünkü bu tüp bebek gibi değilki

nasıl yani adetini bekle aşılamayı anlarımda tüp bebekte böyle bişey olamaz sana gün verirler o gün kan tahlili yaptırırsın kız yaptırdığın merkez hakkaten dandikmiş.

aleyna heyecanla yazdıklarını okudum canım inan çok üzüldüm. ama napcan yaradn nasip etmeden hiç birşey olmuyo Allah hakkımızda hayırlısnı versin boşver ağla avazın çıktığı kadar sonra duşa gir rahatla

teşekkür ederim canım yok geçti artık takmıyorum

aman aleyna boşver ben senın yaşında olsam hiç bişey düşünmem boşver be kızım gez eğlen dolaş az gençliğini yaşa sen boşverırken kendıliğinden olur herşey çifter çifter hemde

yok kısss aşılamayo orda yaptırmadım başka yerde yaptırdım burası başka pislikler doktorda hamile 34 yaşında ayyhhhh hamilelik çok güzel bir duygu diyormuş manyak karı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…