Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende iyiyim Eminecim ne olsun işte...
Yeni bir bekleyis var 9 marta aldim randevuyu.
Herseyin yolunda oldugunu bir duysam rahatlayacagim.

kızlar bu akşam dualarda buluşalım duayı isimlere yapmak daha iyidir.benim adım emine biliyosunuz sizlerde söyleyin bende isme dua edeyim.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok sevıyorum ve öpüyorum . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun şu mübarek günde inş dularımız kabul olur. hayırlı kandiller. Allaha emanet olun

tamam canım hadi iyi akşamlar hayırlı kandiller Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

canlar bende çıkıyorum hepinizi tek tek öpüyorum kandiliniz mübarek olsun dualarda buluşmak üzere Allaha emanet olun.

Tamam canim bende öpüyorum sizleri.
Iyi aksamlar, hayirli kandiller herkese.
Ben her gece dualarima sizleri de ekliyorum zaten.
Ama bu gece daha onemli uzun uzun dua etmeli.

Tamam canım ekliyorum ilaçlarınıda

canım tekrar tebrik ediyorum ,allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hepinizin.allahım dualarımızı kabul eder inşallah.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr............................1.aşılama.......................Klomen+çatlatma.......................2 mart

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

aleyna222....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...................................????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

dalia..........................3.aşılama..............................????.......................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

günaydın arkadaşlar. öncelikle Tropheus senin adına çok ama çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş darısı tüm isyteyen arkadaşlarımın başına.
kızlar hani dün demiştim ya test yapıcam diye sabah yaptım negatif çıktı kesin emin olmak için de işe gitmeden önce hastaneye uğrayıp kan verdim sonucu akşama alıcam hayırlısı artık ne diyim demekki nasip değilmiş ilk aşılamada hamile kalmak mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım benim umutlandım şimdi ya acaba kan sonuçları ne çıkacak heyecandan yerimde duramıyorum bi diyorum hamile değilim kendimi alıştırayım buna ama diğer taraftan şu küçücük umudu içimden atamıyorum Rabbim hayırlısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…