Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım aynen öyleolumunekankayizsmile

kızlar ben bu ay antibiyotik ve çok fazla ağrı kesici kullandım bunalr adeti geciktirebilir değilmi.

ayın dördünde olmam lazım daha günüm geçmedi ama her ay 3-4 gün önce olur.beyzanurun dediği gibi şubat 28 çekti bide kullandığım ilaçlardan oldu herhalde neyse.zeynepçiğim internetim kesildi o yüzden yazamadım canım.

tamam canım kız marketten kuru patlıcan alacaktım 50 tanesi 13 küsür tl çok pahalıydı alamadım bana göndersene birazkaydirigubbakcemile3

tamam canım kız marketten kuru patlıcan alacaktım 50 tanesi 13 küsür tl çok pahalıydı alamadım bana göndersene birazkaydirigubbakcemile3

tamam yollarım yaz adresini kargoyla yollarım canım.istediğin patlıcan olsun canın sağolsun.

tamam yollarım yaz adresini kargoyla yollarım canım.istediğin patlıcan olsun canın sağolsun.

Allah razı olsun canım benim şaka yaptım göndereceğini bilmezmiyim hiç ama gerçektende pahalıydı ya ben bu yaz birsürü kışlık hazırlıycam böyle olmaz hormonlu hormonlu sebzeler zaten yeterince hormonluyuzkaydirigubbakcemile3 canım yaz gelsinde ben sana sorarım kışlıklar nasıl hazırlanıyo konserveler felan

tamam canım söylerim ben sana yanlız biz konseve yapmıyoruz ben pişirip derin dondurucuya koyuyorum.pratik ve çok güzel oluyo.

aman ne yapıyım bi mutfak bi salon mekik dokuyorumkaydirigubbakcemile3 sen ne yapıyorsun sen galiba hergün yemeğe annenlere gidiyordunuz

yokya hergün gitmiyorum annemlere sık gitmekten sıkıldım artık.ama bugün annemlere gidicem:roflol:gerçekten işten çıkıp eve gitmek güzel oluyoda insanı kendi haline bırakmıyolarki ama yok artık evde daha çok vakit geçiriyorum.sen akşam yemeği yapıyosun galiba.ne yapıyon kız akşama.

oh çok güzel olur karnıbahar kızartması yanına patates falan sarımsaklı yogurt süper olur afiyet olsun.bende kuru fasülye pilav yiycem kısmet olursacokacimcoook

oh çok güzel olur karnıbahar kızartması yanına patates falan sarımsaklı yogurt süper olur afiyet olsun.bende kuru fasülye pilav yiycem kısmet olursacokacimcoook

ohhhhhhhh senin yemeğinde hazır maaşallah üfffff benimde bi kaynanam olsada benide hergün yemeğe çağırsa aman boşver özel yok özel yokklava:

zeynepçiğim tekrar tüp bebek düşünüyomusun yaza kadar beklicem demişsin belki bu bekleyiş süresi sizin için daha hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…