Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız amine yoksa beni zeynoyla aldatıyonmu arkadaşımın aşkı oooooooooo buarada canım beyzanur hamişmi ne iğnesi vuruyo canım sen nasılsın bitanem

kız bende anlamadım sabah neden öyleydi burası neyse eski haline döndüde kurtulduk.eeee çalışmalara ne zaman başlıyosunuz bakalım:jeyyar:

nesinte bebeğim ben seni aldatırmıyım hiç yavrucuğum.kız bu arada senin bebek çalışmaların ne alemde bu sen ne yaptın.

eminecim negiscim ve diğer arkadaşlar merhabalar
eminecim evin hayırlı olur inşallah allah sana içinde çifter çifter hayirlı evlatlar verir inş

nergiscim tüp bebek tedavisine başlamışsın hayırlı olsun iyi haberlerini takip edicem

çok teşekkür ederim bitanem Rabbim bütün isteyenlere versin.sen nasılsın nasıl gidiyo hayat.

saol nazenın 28 inş cümlemize nasip eder Allah

emine bu akşamdan itibaren 3 gece üst üste benım çalışmalar başlıyor. bakalım pestimin çıkacak ama neyse bebek için değer

bu ayımız boş geçti yani dinlendik bizimki kudurdu kudurdu:roflol:

saol nazenın 28 inş cümlemize nasip eder Allah

emine bu akşamdan itibaren 3 gece üst üste benım çalışmalar başlıyor. bakalım pestimin çıkacak ama neyse bebek için değer

canım rahat ol bebek düşünme tadını çıkar işi gücü bir yana bırak odanızı aşk yuvasına çevir en seksi geceliğini giy çıldırt kız adamı.geçen aylarda bebeği düşünerek ilişkiye girdikte nooooldu hiç düşünme boşver sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.

merhaba kızlaropuyorumnanaktan yok kız emineyle neden bozuşuyum o benim canım arkadaşım değilmi emineeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile

merhaba kızlaropuyorumnanaktan yok kız emineyle neden bozuşuyum o benim canım arkadaşım değilmi emineeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile

tabiki burada bozuşmak yok zaman zaman birbirimize kızarız bağırırız ama hepsi geçici şeylerdir.ben burada zeynebe bişey söylüyosam onun iyiliği içindir öyle dimi canım.eeee nasılsın bakalım.bu ay napmayı düşünüyosun.

hoşbulduk kızlar valla kışa kadar daha bekliycemolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…