Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız bugulll ortalarda yok nerde olabilir giderken hiçbişi demedi bişeyemi kızdı aceba adamın biri gibibilmiyorumkismile

zeynepçiğim tekrar tüp bebek düşünüyomusun yaza kadar beklicem demişsin belki bu bekleyiş süresi sizin için daha hayırlı olur.

belkide canım inşallah Allah hakkımda daima hayırlısını versin sizlerinde inşallah:Saruboceq:

akşam gideceğim benim annem kayınvalidem değil.kız kayınvalideme hergün gitsem yok demez valla.bu kadarıda fazla değilmi.

akşam gideceğim benim annem kayınvalidem değil.kız kayınvalideme hergün gitsem yok demez valla.bu kadarıda fazla değilmi.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel valla sen delimisin arkadaşım hergün gitsene ya üffffffff kafayı yiycem haaaaaaaaaaakannehir akannehir akannehir akannehir akannehir

hııııııııııııııı ne dedide kızdırdı acaba o çıkan arkadaş sen hatırlıyomusun.

hııııııııııııııı ne dedide kızdırdı acaba o çıkan arkadaş sen hatırlıyomusun.

bilmiyorumkismile yok ben hatırlamıyorum ama iyi yapmış ohhhhhhhhhh etmiş :teytey: :dance: :hooray: sırnaşık şey alkisalkisalkis :sm_cool: hihoyyyt

yok kız bişi önceki kişiden bahsediyoruz hani tatlı bir arkadaşı kaybettikya ondan:çok üzgünüm:

beyzanur senin nette hiç sorun bitmiyo kız.neyse hadi iyi akşamlar canım öpüldün.

günaydın arkadaşlar bugün misafirim var giremiycem pek yarın görüşürüz hepinizi öptüm kaç kişiydiniz gıııı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…