Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkes beni teker teker terkediyor eminede soğudu ama ben ne yaptımmafoldumben

işte şimdi seni anlamıyorum ne demek soğudu terketti zeynep sen iyi değilsin bence kendine gel artık yeter beni kızdırma özelden konuşuyoduk gayet normal seni terketmiş bir halim varmıydı kendi kendine kuruntu yapıyosun işim vardı çıkmak zorunda kaldım.

yok çıkmandan değil sen bana seninde hatan var dedin ondan canım sıkıldı sen çıkacaksın galiba yarın görüşürüz

Son düzenleme:
sana yapılan eleştrilerden memnun olman lazım eksik yönlerini görüp düzeltmen açısından faydalı olur senin için ama sen hep yanlış anlıyosun herzaman kapris yapıyosun.sen şu anda sıfır hatalımısın.ben bunu seni kötülemek için söylemedim o bayanın yaptığı çok büyük terbiyesizlik hatta onunla karşılaşsam iki çift lafım var.neyse ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar öpüldün.

iyi akşamlar canım evet haklısın

Son düzenleme:
bazı yazdıklarımı silmem lazımdı okuyabildiyse yukardakini öyle yazmadım yanlış anlama tamammı canımopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide aranıza alın lütfeeeeen
bende aşılama yaptırdım sonuc negatif cok üzgünüm

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benide aranıza alın lütfeeeeen
bende aşılama yaptırdım sonuc negatif cok üzgünüm

hoşgeldin canım tabiki alırız aramıza bende burda yeniyim negatif sonucun için çok üzüldüm sorununuz neydi canım

hoşbulduk sagol canım bizim sorun eşimin sonuçları sınırda cıktı doktor sebebsiz diyo ALLAH yardım etsin hepimize bende yeniyim burda sen nasılsın sizin sorun neydi canım

hoşbulduk sagol canım bizim sorun eşimin sonuçları sınırda cıktı doktor sebebsiz diyo ALLAH yardım etsin hepimize bende yeniyim burda sen nasılsın sizin sorun neydi canım

canım bizim sorun hem eşimde hemde bende ne yazıkki biz 2 aşılama denedik 2 tüp bebek yaptırdık ama kısmet olmadı 1 sene beklemeyi düşünüyoruz

4ay yumurtalık takibi yaptık 1 aşılama yaptık olmadı ALLAH nasip etmedi hayırlısı olsun elden birşey gemiyo

HoŞ bulduk canım

sabah ben bu sıteye gırdıĞımde Çok farklıydı Şımdı eskı haelıne dÖnmÜŞ
sabah konuŞtularımızda yok olmuŞ

ohbe site eski haline dönmüş ne güzelkaydirigubbakcemile2kızlar ben daha adet olmadım ameliyattan dolayımı böyle oldu acababilmiyorumkismile

zeyneple bozuşmadık nesinte nayır nolamaz böyle bişey sen ne diyorsun uleeeeeenn.biz zeyneple tutkuyla bağlanmışız ayrılamayız ben ona bağırırım kızarım ben onun ablasıyım dimi kız zeynoooooooo.naşkım nesinte sen nasılsın yavrum.

beyzanur bebeğim yaptın mı kuzum iğneni şifa olsun tombiş bir bebek olsun inşallaaaaaaaaaah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…