Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynepcim sadece profil resminin gösterilmesinde arkadaş listem deyince başkası göremez

zeynep sende bir tuhafsın valla profiline koy bakalım 2 dk sonra kaldır diyoruz kim görecek seni o ara anlamıyorum aman neyse koyma vazgeçtim.aranıyomuş adam öldürdü sanki.

:çok üzgünüm: ama koyamıyorum anlamıyorsunuz öncekinden zaten epey birşeyler işittim eşimden şimdide resmimi koyduğumu duyarsa interneti tamamen iptal eder

eminem seni göremiyorum zaten bi bagırdım öylesine belki duyarsın diye

:çok üzgünüm: ama koyamıyorum anlamıyorsunuz öncekinden zaten epey birşeyler işittim eşimden şimdide resmimi koyduğumu duyarsa interneti tamamen iptal eder

eşin biliyormu senin sitedeki adını şifreni yazdıklarını ne biliyim hepsini anlatıyormusun
Bennimki bilmez öyle fazla karışmazda

ya boşver ozlemay zeynep resmini koymak istemiyo nedense daha öncede görmek istedim ama göstermedi bu olaydan önce.bu seferde ben ondan şüpelenmeye başladım acaba bu kim diye belki biz bir erkekle konuşuyoruz haberimiz yok.

bi dakka eşin nerden duyacak resmini koyduğunu yoksa okutuyomusun burada konuştuklarımızı yoksa nerden duyacak öyle dimi.eğer öyle yapıyosan çok ayıp.

ozlemay benimde eşim bilmez kullanıcı adımı şifremi hiçte karışmaz sonuçta ben ne yaptığımı biliyorum yanlış bişey yapacak değilim.

..........

Son düzenleme:
canım o iğne piyasada yok ama eczanelerde oluyo
teker teker dolaşman lazım eczaneleri ben öyle bulmuştum

eşim kullanıcı ismimi biliyor ama şifremi bilmiyor isterse söylerim zaten ha bide eşim benim yazdıklarımı niye okusun adamın işi başından aşkın zaten :dilcikar:

Son düzenleme:
kız zeynep kocana okutuyormusun yoksa akşamları yazdıgımızı özel oluyor bazen konuşulanlar ne biliyim ben çekinirim eger ögleyse söylede bilelim

kızlar size doyum olmaz ama akşama eşimide doyurmam gerek yemek yapmam lazım siz gitmeden yetişirsem konuşuruz ama gelemezsem kendinize iyi bakın öptüm hepinizi zeynep hariç onu göremedim belki erkektir falan kaydirigubbakcemile3 :roflol: şaka şaka

eşim kullanıcı ismimi biliyor ama şifremi bilmiyor isterse söylerim zaten ha bide eşim benim yazdıklarımı niye okusun adamın işi başından aşkın zaten :dilcikar:

kullanıcı ismini biliyo şifrenide isterse söylersin ha.o zaman bizde konuştuklarımıza dikkat edelim.

saçmalamayın kızlar eşime neden okutuyum sizde hep beni yanlış anlıyorsunuz tamam artık ben konuşmuyorum

kızlar gerçekten çok terbiyesizlik ettiniz eşime sizin özelinizi okutacak kadar ahlaksızlık yapmam hoşçakalın

biz böyle bişey desek senin hoşuna gidermi zeynep ben desem eşim isterse şifremi veririm ve bunu demek eşim yazdıklarımı okuyabilir demek.zaten ben anladım resmini koymamadan çünkü diyosun eşim duyarsa kızar resmimi koyduğumu sen söylemezsen bilemez sen söylemeyeceğine göre girip bakıyo demekki.

bizmi terbiyesizlik ettik yazıklar olsun sana buydu demek senin arkadaşlığın.

bak şimdi sinirlerimin hepsi tepeme çıktı şunun söylediklerine bakyaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…