Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz hep seni yanlış anlamıyoruz sen hep yanlış yapıyosun gitmek istiyorsan güle güle.

ya tamam zeynep ya of bu sefer çok ileri gittin bugüne kadar söylediklerini yaptıklarını hep hoş gördüm ama bize terbiyesiz demen bardağı taşıran son damla oldu bide üste çıkmaya çalışıyosun.sen söylediklerini bir düşün bunu sen başkasından duysan sende aynı şeyi düşünürsün.burayı herkes okuyo tabi ama erkekler açıpta buraları tek tek okumuyo biz burada her türlü özelimizi konuşuyoruz.

her zaman düşünmeden haraket ediyosun ve her seferinde üzülen sen oluyosun bu sefer hem kendini hem bizleri üzdün sana hiç yakıştıramadım terbiyesiz lafını.

ya beyzanur görmüyomusun terbiyesiz dedi yaa çok üzüldüm ben terbiyesizlik yapmadım.

ben ona soru sordum eşin okuyomu diye okuyo demedim çok sinirlerim bozuldu.

zeynep sende uzatma lütfen canım tamam resmını göstermemekte haklısın ama lütfen eşlerimizi karıştırmayalım bu olaylara

olayı nerelere getirdi sapık falan dedikmi biz senin eşine sen iyice kendini kaybettin yeter artık.

ama zeynep emine senı suçlamadı ki sadece eşin okuyomu dedi okuyorsa ona göre konuşmalarımıza çekı duzen verelim dedi. senı hemen yanlış anladın olayı senın eşine kötü muamaelede bulunan olmadıki. lütfen kimse kelimelerı saptırmayalım...

öfkeyle kalkan zararla oturur akadaşlar. bu konu burda bitsin yoksa sonu kırrıcı olmaya gitcek

ben zaten sana tamam koyma resmini dedim ama eşin nerden duyacak yada görecek sen söylemezsen yada buraya girip bakmazsa dedim bunu sormam gayet normal değilmi.ama sen olayı nerelere getirdin çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…