Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben zaten sana tamam koyma resmini dedim ama eşin nerden duyacak yada görecek sen söylemezsen yada buraya girip bakmazsa dedim bunu sormam gayet normal değilmi.ama sen olayı nerelere getirdin çok yazık.

........

Son düzenleme:
Ya kızlar durun ya neler oluyor.Olayları büyütmeyin hemen.Bakın biz elazığda nelerle uğraşıyoruz.Bugün bi de yumurta toplama işlemim vardı.Depremler aynı büyüklükte artçı sarsıntılar.Çok olaylı geçti çok.

beyzanur sen napıyosun canım başka şeylerden konuşalım biraz yoğunmusun bugün.

durduk yere moralim bozuldu ooooooffffff.

hayır canım neden bozulsun ben genel konuştum sana özel değil zaten hep senin adet olacağın zaman sadece ikimiz kavgfa ediyoruz nedense başkalarıyla değil sadece ikimiz

boşver ya geçmişi okumayın geldi geçti sen elazığdamısın canım çok geçmiş olsun doğru millet canıyla uğraşıyor biz resim koyup koymamakta çok acımasızca

canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm gerçekten sabah geldim ilk onu gördüm.çok hasar varmı sizde bişey yok dimi iyisin.yumurta toplaman yapıldımı.

bu arada bi kavga ettik herkesi topladık herhalde bayaaa kalabalıklaştık.

Kızlar şehir merkezinde evler yıkılmadı sadece bazı evlerin camları falan kırılmış.Ama ilçede ne yazıkki can kaybı var.
Hastanede bugün bir sürü artçı sarsıntıyı hisstedik.Yattığım sedye zıngır zıngır sallandı.
Tam da bugün micro olacaktı.Ya tam embriyolog microyu yapacakken gene atrçı olursa ve eli falan titrerse ne olacak benim yumoşlar.

sulecik hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl çıktımı göbüşün.

CANIM GEÇMİŞ OLSUN Allah yardımcınız olsun bu arada yumurtaların inş çok kaliteli olur ve sana tutunur

canım vardır bundada bir hayır öyle düşün hakkında hayırlısı olsun

Allahın izniyle bişey olmaz inş. sen içini ferah tut onlar işlerini nasıl yapacaklarını bilirler.

16 tane toplandı canım.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.Yine haberleşiriz.

Şimdi ben çıkıyorum biraz uzanıcağım.Karnım ağrıyor.

bugün adetimin 4.günü neden sordun.kız adetim bu sefer çabuk bitti neden acaba bide kasığımda batma var yumurtlama mı oluyo acaba.

16 tane toplandı canım.

Hepinize teşekkür ederim kızlar.Yine haberleşiriz.

Şimdi ben çıkıyorum biraz uzanıcağım.Karnım ağrıyor.

maaşallah iyi toplanmıştamam canım dinlen sen ama bizi habersiz bırakma emi.kendine iyi bak öpüldünopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…