ben zaten sana tamam koyma resmini dedim ama eşin nerden duyacak yada görecek sen söylemezsen yada buraya girip bakmazsa dedim bunu sormam gayet normal değilmi.ama sen olayı nerelere getirdin çok yazık.
durduk yere moralim bozuldu ooooooffffff.
Ya kızlar durun ya neler oluyor.Olayları büyütmeyin hemen.Bakın biz elazığda nelerle uğraşıyoruz.Bugün bi de yumurta toplama işlemim vardı.Depremler aynı büyüklükte artçı sarsıntılar.Çok olaylı geçti çok.
Ya kızlar durun ya neler oluyor.Olayları büyütmeyin hemen.Bakın biz elazığda nelerle uğraşıyoruz.Bugün bi de yumurta toplama işlemim vardı.Depremler aynı büyüklükte artçı sarsıntılar.Çok olaylı geçti çok.
Kızlar şehir merkezinde evler yıkılmadı sadece bazı evlerin camları falan kırılmış.Ama ilçede ne yazıkki can kaybı var.
Hastanede bugün bir sürü artçı sarsıntıyı hisstedik.Yattığım sedye zıngır zıngır sallandı.
Tam da bugün micro olacaktı.Ya tam embriyolog microyu yapacakken gene atrçı olursa ve eli falan titrerse ne olacak benim yumoşlar.
Kızlar şehir merkezinde evler yıkılmadı sadece bazı evlerin camları falan kırılmış.Ama ilçede ne yazıkki can kaybı var.
Hastanede bugün bir sürü artçı sarsıntıyı hisstedik.Yattığım sedye zıngır zıngır sallandı.
Tam da bugün micro olacaktı.Ya tam embriyolog microyu yapacakken gene atrçı olursa ve eli falan titrerse ne olacak benim yumoşlar.
Tam da bugün micro olacaktı.Ya tam embriyolog microyu yapacakken gene atrçı olursa ve eli falan titrerse ne olacak benim yumoşlar.[/QUOTE
bütün elazığ halkının başı sağolsun ne diyeyim Allah tekrar tekrar yardımcınız olsun
beyzanur sen napıyosun canım başka şeylerden konuşalım biraz yoğunmusun bugün.
16 tane toplandı canım.
Hepinize teşekkür ederim kızlar.Yine haberleşiriz.
Şimdi ben çıkıyorum biraz uzanıcağım.Karnım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?