Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur senin adetin kaç gün oluyo bide azmı çokmu oluyo canım.

kızlar bişey sorcam size bugun wc gidince benım vajinamda kuru beyaz bişeyler oluyo ne acaba

beyzanur son yazdığını silermisin özellerinizi öselden atın birbirinize

inşallah canım ya bende güzel haberler vermek istiyorum.akşam eşime diyorum bu ay hiçbişey moralimi bozmayacak hiçbirşeye kafayı takmıcam üzülmicem diyorum.şu başıma gelene bak.

emine birdaha senle tartışmıycam bana ne dersen de konuşmuycam

kızlar özel şeyler konuşmayın madem eşim okuyormuş içiniz rahat olsun hem öyle konuşmayın

beyzanur son yazdığını silermisin özellerinizi öselden atın birbirinize

sen ne diyosun ya tartışmakmı istiyosun bugün durduk yere ne sinir bozuyon anlamadım.biz burdan konuşuyoruz varmı diyeceğin.

kızlar ben hiçbir şey silmem burası kadınlara özel okuyan okusun kimseden çekindiğimde yok benım ha bi erkek okuycaksada oda onun ayıbı çokta tın

özelini konuşmak istemeyen konuşmasın ben konuşurum bunları özelden konuştuksan sonra bi anlamı yok bence

eşimi kasdetmiyorum yazıyorsanız zaten kimseyi engelleyemezsiniz dışardan okuyanlar olacaktır garibim işyerinde çalışıyor arkasından konuşulanlara bak

senin eşinin arkasından konuşan varmı kendi kendi sorunlar üretiyosun bune ya.taktı kafayı eşine sen diyosun eşine ne diyosan biz bişey demiyoruz.Allahım Yarabbim sen sabır ver.

eşimi kasdetmiyorum yazıyorsanız zaten kimseyi engelleyemezsiniz dışardan okuyanlar olacaktır garibim işyerinde çalışıyor arkasından konuşulanlara bak

ya ne oluyo anlamadım gittibu ne böle zeyneo lafı söylüyosun sonra kaçıp gidiosun demincek emineyle barıştın sesimi çıkarmadım şimdi bana mı bişey söylüyosun .

burası kandınlar kulubıu kadınlara özel ...sayfamız aşılama adı üstünde burda herşey ama herşey konuşulur . utanan konuşmasın ben utanmıyorum sıkıntılarmıı rahatlıkla anlatabiliyorum. bi erkek bakcaksa baksın çekınmıyorum öf yoruldum vallahi

şuna bak ya hem konuyu kendi çirkinleştiriyor hemde bizi suçluyo varmı böyle bişey inanamıyorum.durmadan kapris yapıyo yok çıkıyomuş yok konuşmıcakmış eşinin arkasından konuşuyomuşuz.konuşmazsan konuşma yolun açık olsun güle güle.

ya emıne ne oluyo böyle ya

ben sıkıntımı anlattım zeynep şimdi niye bana öyle yazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…