Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
lafı söyledi çıktı şimdide misafir olarak girmiş ne yazdık diye bakıyo al bak sinirlerimizi bozdun mutlumusun şimdi övün kendinle zaten senin en iyi yaptığın şey bu.

zeynep senın bu yaptıklarını yaşınıa veriyorum dahada bişey demiyorum.
artık konuşmak istemiyorum bu konuda boşuna sayfayı bu tarz şeylerle doldurmakta istemiyorum.

nasıl davranmak istiyorsan davran

canım bende bilmiyorum durduk yere sorun çıkarıyo anlamadım gitti biz konuyu kapattık konuşuyoruz orta yerden yazmış özelden yazın diye.

boşver canım sıkma canını.senin bu ay yumurta akı kıvamında akıntın oldumu.

zeynep ortalığı karıştırıp kaçıp misafir olarak bakmak çokmu zevkli oluyo.

arkadaslar lütfenn cevap( 2.aşılamasını yaptıran var mı'

kızlar ben 2. aşılamamı yaptırdım da sonucu bekliyorum yüzde kaç şans artıyorudu onu merak ettim .yani 2.aşılaması tutan var mı acaba (

Canım aramıza hoş geldin.İnşallah 2.aşılamanla hamile kalırsın canım.Listemizde hamile kalan var bayağı

Senide ekliyorum listeye

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...................................????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

kızlar ben 2. aşılamamı yaptırdım da sonucu bekliyorum yüzde kaç şans artıyorudu onu merak ettim .yani 2.aşılaması tutan var mı acaba (

benim ikinci asilamam tuttu canim.ocak ayinda yaptirmistim.suan iki aylik hamileyim.insallah seninkide tutar, moralini yuksek tut, moral cok önemli.
Allah tum isteyenlere nasip etsin.

çok sağolun arkadaşlar arkamdan çok güzel şeyler yazmışsınız

Son düzenleme:
zeynep senın bu yaptıklarını yaşınıa veriyorum dahada bişey demiyorum.
artık konuşmak istemiyorum bu konuda boşuna sayfayı bu tarz şeylerle doldurmakta istemiyorum.

nasıl davranmak istiyorsan davran

ha şunuda deyim benim yaşım küçük değil çocuk değilim ben ne dediğimin farkındayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…