Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız beyzanur ne kadar bozuşsakta özledim zeynep i uzun zamandır konuşuyoduk onunla.

bu akşam başlıcakmısın duaya.annenlere falan söyle onlarda okusun daha çabuk biter ne kadar çabuk biterse o kadar iyidir.

evt canım başlıycam aslında arapçadan okumak daha iyi olur dimi.

evt zeynep benıde üzdü ama onu kardeşim gibi görmüştüm . bende özledim yalan yok

15 dk. kaldı evet sen kaçta çıkıyosun.bu havada akşam üzeri yürümek çok güzel eşim geliyo almaya çoğu zaman beraber gidiyoruz daha güzel oluyo.

canım arapçadan okumak daha iyi olurda zaten bir süre sonra ezbere okursun ben ezbere biliyorum okudukça ezberlersin.

ben 18:30 çıkıyom canım oh ne guzel gez bakalım

ezbertleyınce daha kolay olur heralde saol canım bende çıkıyom iyi akşamlar

nergisciğim çok sevindim canım 10 tane çok iyi tranfer bir tane mi olacak.

Evet canım transfer bir tane olacak.Blastosit transferi olacak inşallah tutar.

nergis çok sevindim canım 10 yumoş ha hadi bakalım hayırlısı inş canım sen eşinin morfoloji sorunu için hiç havuç suyu felan yaptınmı

Yok canım eşim hiç birşey kullanmadı ama benim yaptırdığım tüp bebek merkezinde spermler 6000 kat büyütülüyor. Imsı denen yöntem adı.O yüzden morfolojisi bozuk spermler işleme alınmıyor.İnşallah işe yarar bakalım.
Sende yaptırırsan Imsı nın uygulandığı merkezde yaptır.Çünkü biliyorsun morfoloji bozukluğu başımızın belası.Döllenme olsa bile sperm bozuksa kimyasal gebelik oluşabiliyor.

merhaba kızlar nergiscim bu çok iyi haber canım inş. herşey yolunda gider dualarımız seninle

Sağolun kızlar inşallah bu sefer bebişime kavuşurum.

günaydın canım yok başlayamadım dün annemlerdeydım kardeşim yarın doğuma gircek Allah izin verirse bugun başlıycam

günaydın kızlar beyzam tefriciyemi okuyacan genelde ona bir haftada bitirmeye çalışıyorlar tabii süre önemli deil ama tanıdıgım ablalar böyle yapıyor bende bazen onlara yardım ediyorum canım 200 tanesini bana yaz bitirirsem tekrar alırım hem bu gece başlamaya çalış perşembe akşamı hayırlıdır...

günaydın canım yok başlayamadım dün annemlerdeydım kardeşim yarın doğuma gircek Allah izin verirse bugun başlıycam

hayırlı olsun bebişiniz kız mı erkekmi olacak Allahın izniyle darısıda başına olsun inş. duaya başlayınca söylersin canım.

darısı benimde başıma olsunmu eminem hem ben ikiz istiyorum bir kız bir erkek tekrar tekrar ugraşmayalım demi

darısı benimde başıma olsunmu eminem hem ben ikiz istiyorum bir kız bir erkek tekrar tekrar ugraşmayalım demi

tabiki darısı seninde benimde hepimizin başına olsun inşallaaaaaahh.Rabbim gönlündekini versin inş. canım kalbinden geçen olur bir kız bir erkek hayırlısıyla.kız bende 500 yasine başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ben bunu daha öncede duymuştum dün haticede söyledi ne yapsam başlasammı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…