canım akşam başlıyosan bende sana 100 tane okurum tabi daha sonrada okursam sayıyı söylerim.canım ben akşam yasine başlamayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa benim için okursan çok sevinirim canım herkes bir tane okuyabiliyo.şimdiden Allah razı olsun olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amiiiiiiiiinnn..eminem kızkardeşimin bu kinci çocuğu diğeri 2 yaşında oğlan buda kız Allah izin verirse yarın sezeryanla doğacak.
bu arada özlemay Allah sanada diğein verir inş ikiz bebek özlem benım dua okumada çok sevındım canım inş bu akşam mübarek gecede başlıycam
emine yasıne başlarsan bende okurum canım tek de fazla olur okuyabildiğim kadarokurum
e kızlar nasılsınız bakim emine başladınmı kız çalışmaya
çalışmaya daha başlamadım bu akşam duayı yasin-i şerifi bi okumaya başlayayım başlarım inş.
yok beyza tedavilere küstüm ben dur bakalım nisan gibi gitmeyi düşünüyorum laproskpoi yaptırayım diyorum bakalım
yok beyza tedavilere küstüm ben dur bakalım nisan gibi gitmeyi düşünüyorum laproskpoi yaptırayım diyorum bakalım
tamam canım çok sağol Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben bu gece başlarım sende yarın okursun benim için.tamam beyza 200 benim biterse alırım tekrar ilk sen duasını et başla yarın ben okuyum aynısı eminem sanada geçerli ilk duası olsun ilk önce hamd ile başlayın sonra selavat çekin 3,,5,, yada yedi kez sonra okuyacagınızı okuyn duanın kabul olması için bu sıralama önemli
hoşgeldin canım nerdesin kız sen.günaydın kızlar neler oluyor hayatta nasılsınız güzellerim canım zeynep gitmişl güle güle canım allah işni rast getirsin :a015:
Allah razı olsun kızlar hepinizden. tamam canım bu akşam ben 4444 de başlıyorum emine bende bu akşam senın bi tane yasın okuyorum sana niyet başkada istersen okurum yada arkadaşlarıma verırrım
şuan ezan okunuyo kızlar Allahım şu mübarek ezanların niyetine sen buradaki bütün arkadaşlarımıza evlat nasip et
tamam berna daha önce görmüştüm adını yazmıştın o günden sonra dualarımda berna diyorum canım benimki belli işte özlem yani ismim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?