tabiki darısı seninde benimde hepimizin başına olsun inşallaaaaaahh.Rabbim gönlündekini versin inş. canım kalbinden geçen olur bir kız bir erkek hayırlısıyla.kız bende 500 yasine başlamak istiyorum ama cesaret edemiyorum ben bunu daha öncede duymuştum dün haticede söyledi ne yapsam başlasammı.
maksat gıcıklık olsun diye yaptığı belliydi zaten.iyiyim eminem ne olsun koşturuyorum işte haaa bu arada benim komşu hamiş deilmiş iki gün gecikti diye beni bir ton sinir etti ama
eminem aslında sırayla birbirimize dua etsek ya ne güzel olur hem başkasının duası daha sevimliymiş Allah katında,,, yasinin biri benden olur başlarsan sadece tek okunuyorsa tabii daha fazla okurum bence fazlada olabilir sen başlarsan haber edersin canım açılışı yap peşindeyiz evelallah
eminem söz vermiyimde bi arkadaşa söyliyecem belki birkaç daha dagıtabilirim ona ulaşabilirsem
canım ya çok sağol Allah razı olsun Rabbim gönlündekini tez vakitte versin inş. tamam canım sen dağıtabilirsen bana sayıyı söylersin bende hemen tanıdıklara söylemeye başlarım.
canlarım ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?