Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim eminem ne olsun koşturuyorum işte haaa bu arada benim komşu hamiş deilmiş iki gün gecikti diye beni bir ton sinir etti ama

eminem aslında sırayla birbirimize dua etsek ya ne güzel olur hem başkasının duası daha sevimliymiş Allah katında,,, yasinin biri benden olur başlarsan sadece tek okunuyorsa tabii daha fazla okurum bence fazlada olabilir sen başlarsan haber edersin canım açılışı yap peşindeyiz evelallah

iyiyim eminem ne olsun koşturuyorum işte haaa bu arada benim komşu hamiş deilmiş iki gün gecikti diye beni bir ton sinir etti ama
maksat gıcıklık olsun diye yaptığı belliydi zaten.

aaaayyy canım benim yaa çok iyisin çok tatlısın iyiki varsınız canlarım.tamam o zaman akşam başlıyorum Rabbiminde yardımıyla 500 kişiyi buluruz inş. canım herkes bir tane okuyabiliyomuş öyle olsa ben hepsini yavaş yavaş okuyup bitirirdim.

bu arada müslümanın müslümana yaptığı dua günahsız bir dille yapılan dua gibiymiş ve duaların en makbuluymuş.tabiki sırasıyla birbirimize dua ederiz senin okuduğun yada başlayacağın duan varsa söyle canım bu akşamda cuma gecesi süper olur.

eminem söz vermiyimde bi arkadaşa söyliyecem belki birkaç daha dagıtabilirim ona ulaşabilirsem

eminem söz vermiyimde bi arkadaşa söyliyecem belki birkaç daha dagıtabilirim ona ulaşabilirsem

canım ya çok sağol Allah razı olsun Rabbim gönlündekini tez vakitte versin inş. tamam canım sen dağıtabilirsen bana sayıyı söylersin bende hemen tanıdıklara söylemeye başlarım.

yokkız beyza sabah burdaydı hatta tefricciyye başlıcak.canım gerçekten üzülüyorum zeynebin gitmesine ama bunu o istedi yapacak bişey yok.beyza sen gitme sakın bir yere.

canım ya çok sağol Allah razı olsun Rabbim gönlündekini tez vakitte versin inş. tamam canım sen dağıtabilirsen bana sayıyı söylersin bende hemen tanıdıklara söylemeye başlarım.

tamam canım haber veririm
zeynepin kendi kararı önceden bilgisayarı götürecek falan demediydi aniden çıktı bu karar bence bırakmak istedi galiba forumu yada zeynep bu başka nink alıp gelir belki yeniden

banada öyle geliyo başka bir isimle yakında aramıza katılır yeniden.

eminem kızkardeşimin bu kinci çocuğu diğeri 2 yaşında oğlan buda kız Allah izin verirse yarın sezeryanla doğacak.
bu arada özlemay Allah sanada diğein verir inş ikiz bebek özlem benım dua okumada çok sevındım canım inş bu akşam mübarek gecede başlıycam

emine yasıne başlarsan bende okurum canım tek de fazla olur okuyabildiğim kadarokurum

e kızlar nasılsınız bakim emine başladınmı kız çalışmaya

özlem sen bu hiç tedavı görmüyon dimi

birbirimiz için dua edelim daha makbul olur

yok beyza tedavilere küstüm ben dur bakalım nisan gibi gitmeyi düşünüyorum laproskpoi yaptırayım diyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…