bugullll hoşgeldin canım nasılsın.
beyzanur ozlemay ben 41 yasine başlamaya kara verdim 500 zor geldi bana 41 kişi toplamak daha kolay olur herhalde ne dersiniz.bugullll sende okurmusun canım benim için birtane yasin.
canım şu an rahatsızım kendimi toparlayım başlarım zamanı varmı
hosbulduk bugulcum, gecmisi okuyodum cevap biraz gecikmis olabilir.
iyikide okumusum dualara baslamissiniz.eminecim ben bir tane yasin senin için okurum.
beyzanurcum sen basla selavata bende yardim ederim simdi bir sayi soylemiyorum okudukca yazarim buraya.
benm iyi kalpli arkadaşlarım gerçekten çok duygulandım :sinifsinif:gözlerim doldu resmen ne kadar iyisiniz hepiniz söyler söylemez tamam okuyalım diyosunuz ne diyeceğimi bilemiyorum Allah razı olsun hepinizden.haticem teşekkür ederim canım sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
buğul hoşgeldın canımn naıl gidiyo
emine olsun canım 41 de 500 de aynı önemli olan niyet sen başla biz yardım ederiz.
haticem çok saol canım düşüncen için
selam kızlar esinte sen ne zaman başlıycan tüp bebek tedavisine jinemedde karrarlısın dimi tam olarak ne kadara mal oluyomuş canım
tamam canım sağol.nasıl oldun biraz daha iyimisin.kız belkide hamilesindir inş.
beyzanurcum dun bana bi soru sormussun tek yumurtaylami oldu diye, evet tek yumurtam vardi asilama için.esimdeki sorunda spermler normal sayinin altinda olmasiydi, ondaki sorun cok önemli degildi yani.
canım inşallah orda düşünüyoz ya maliyeti aslında eşimin patronu karşılayacak maliyeti ben tam olarak heralde 3 bucuk milyar filandır patronun eşi orda doğum yapmış eşimde patronuylan konuşurken bizi oaraya yönlerdircek teksen bey patronun aile dostu yani büyük ihtimalle orda jinemedde yaptırcağız yaz gibi inbşaallah canım sendemi canım öle düşünüyon jinemed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?