Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beyzanur ozlemay ben 41 yasine başlamaya kara verdim 500 zor geldi bana 41 kişi toplamak daha kolay olur herhalde ne dersiniz.bugullll sende okurmusun canım benim için birtane yasin.

hosbulduk bugulcum, gecmisi okuyodum cevap biraz gecikmis olabilir.
iyikide okumusum dualara baslamissiniz.eminecim ben bir tane yasin senin için okurum.
beyzanurcum sen basla selavata bende yardim ederim simdi bir sayi soylemiyorum okudukca yazarim buraya.

buğul hoşgeldın canımn naıl gidiyo

emine olsun canım 41 de 500 de aynı önemli olan niyet sen başla biz yardım ederiz.

haticem çok saol canım düşüncen için

benm iyi kalpli arkadaşlarım gerçekten çok duygulandım :sinifsinif:gözlerim doldu resmen ne kadar iyisiniz hepiniz söyler söylemez tamam okuyalım diyosunuz ne diyeceğimi bilemiyorum Allah razı olsun hepinizden.haticem teşekkür ederim canım sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

beyzanurcum dun bana bi soru sormussun tek yumurtaylami oldu diye, evet tek yumurtam vardi asilama için.esimdeki sorunda spermler normal sayinin altinda olmasiydi, ondaki sorun cok önemli degildi yani.

ne demek canim seve seve okuruz.elimizden gelmiycek bisey degilki neden okumayalim.Allah'im dualarimizi kabul ederde insallah en kisa zamanda sizde hamile kalirsiniz.

buğul hoşgeldın canımn naıl gidiyo

emine olsun canım 41 de 500 de aynı önemli olan niyet sen başla biz yardım ederiz.

haticem çok saol canım düşüncen için

canımsın ya okusanda okumasanda bunu söylemen benim için öyle büyük bir mutlulukki anlatamam böyle arkadaşlar edinmek böyle sevilmek çok güzelkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktansende bu akşam başla tefricciyye cuma gecesi iyi olur bende arkandayım okuyabilğim kadar okurum canım.

selam kızlar esinte sen ne zaman başlıycan tüp bebek tedavisine jinemedde karrarlısın dimi tam olarak ne kadara mal oluyomuş canım

canım inşallah orda düşünüyoz ya maliyeti aslında eşimin patronu karşılayacak maliyeti ben tam olarak heralde 3 bucuk milyar filandır patronun eşi orda doğum yapmış eşimde patronuylan konuşurken bizi oaraya yönlerdircek teksen bey patronun aile dostu yani büyük ihtimalle orda jinemedde yaptırcağız yaz gibi inbşaallah canım sendemi canım öle düşünüyon jinemed

kızlar kac gündür felaket hastaydım üşütmüştüm annemlerdeydim o yüzden giremedim annem de felaket hastaydı ana kız beraber yani canlar ben geldim artık eeeeeeee hamiş varmı aramızda bu arada adetim yine 5 gün önceden geldi doktorumuz aşılamadaki ilaçların etkisi dedi oyüzden erken oluyon bişi olmaz dedi

beyzanurcum dun bana bi soru sormussun tek yumurtaylami oldu diye, evet tek yumurtam vardi asilama için.esimdeki sorunda spermler normal sayinin altinda olmasiydi, ondaki sorun cok önemli degildi yani.

bak işte Allahın işine ol deyince nasıl da oluyo sperm sayınız kaçtı canım hareket sorunu varmıydı

benim için yasin okuyacak olan canlarım hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktan

beyzanur........1
ozlemay.........1
hatice.............1

okumak isteyen olursa bana söylesin bir kişi birden fazlada okuyabilir.isterseniz teker teker hepimize 41 yasin tamamlayabiliriz sırayla ne dersiniz.

canım çok kararsızım valla şu anda para biriktiriyoruz bahçeci klinigini düşünüyorum nişantaşındaki sen nereye yakınsın beşiktaşa yakınmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…