Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
toplam sperm sayisi 40-50 milyondu.
ilk asilamada secilen canli sperm sayisi 2 milyondu
ikinci asilama oldugunda sectikleri sperm sayisi 6 milyondu.

canım 1 den fazla okyabilirsek bana 5 yaz ptesıye kadar okurum

yok tatlım ne hamileligi fena üşütmüşüm öksürükten ölüyom valla canım
Allah şifa versin canım dikkat et kendine ayağını sıcak tut o çok önemli.

geçmiş olsun canım ya bu havalar çok tehlikeli çok dikkat etmek gerekiyor.5 gün erken olmakla bişey olmaz canım.şu an hamiş yokta yakın zamanda Allahın izniyle hamişlerle dolacak burası bebeklerimiz hakkında konuşacağız.

canım çok kararsızım valla şu anda para biriktiriyoruz bahçeci klinigini düşünüyorum nişantaşındaki sen nereye yakınsın beşiktaşa yakınmısın

canım ben kadı köye gitcem zaten doktorları aynı beşiktaştakındede kadıköyünkide teksen bey jinemedin sahibi canım türkiyede ilk tüp bebek yapan doktor cok güzel duyumlar aldım ama neresi senin içine siniyosa orda yaptır bitanem önemli olan senin huzurlu olman

benim için yasin okuyacak olan canlarım hepinizden Allah razı olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beyzanur........5
ozlemay.........1
hatice.............1
bugullll............?iyileşince

okumak isteyen olursa bana söylesin bir kişi birden fazlada okuyabilir.isterseniz teker teker hepimize 41 yasin tamamlayabiliriz sırayla ne dersiniz.[/QUOTE]

emine ben okurdum valla ama toplayamadım daha ayakta bile kalmaıyom ama bakarsın akşama dogru iyi olursam okurum

canım benim sen yorma kendini sıkmada okuyabilirsen oku kendini iyi hissetmezsen hiç okuma tatlım yanımda olmanız bile yeter.

kızlar gelin sıraya koyalım hepimiz için okuyalım 41 yasin-i şerifi varmısınız.bundada vardır bir hayır taktım kafayı bugün buna.
1-emineu
2-kim olmak istiyosa eklesin sırayla.

ya kızlar morelim çok bozuk şimdi hastaneyi aradım artık tek emriyo konuluyomuş ya ne kadar saçma offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…