Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
niye küsüyon kıs neresin çıktınmı hemen
evet eminem yola devam bu gece uzun olacak besbelli bugun çok işim var

emine ben yarın ve cumartesi günü olmuyacam kardeşim doğum yapcak çocuğuna bakcak kımse yok ben bakcam ama senın yasınlerı okuyacam inş kendiminkileride okuyacam

canım okuyamazsan söyle çünkü ben bir arkadaşa söyledim ben hepsinide okuyabilirim dedi.

Kızlar yarın transfer günüm.Benim içinde dua edin ne olur.
Allahım inşallah bu sefer kavuşurum bebişime.
5 gün sonra görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar eşim laptopu getirdi bugün girebildim siteye nasılsınız, bu arada benim gezmeler başladı 2 günde bir onlara gidiyorum hayat böyle geçiyor işte neyse ben çıkıyım hoşçakalın

Kızlar yarın transfer günüm.Benim içinde dua edin ne olur.
Allahım inşallah bu sefer kavuşurum bebişime.
5 gün sonra görüşmek dileğiyle kaydirigubbakcemile3

canım dualrımız senınle RABBIM inşallah ol der inşallah dediğin gibi bu son tedavın olur

merhaba kızlar eşim laptopu getirdi bugün girebildim siteye nasılsınız, bu arada benim gezmeler başladı 2 günde bir onlara gidiyorum hayat böyle geçiyor işte neyse ben çıkıyım hoşçakalın

kız zeynep çıktın ama aratıyon kendını varya arasıra gir böle özlüyoz senın çocukluklarını bekliypruz bak fırsat buldukca gırmeye çalış kendine ii bak

merhaba kızlarrrr nasılsınız
bugün eminem girmeyecek galiba ben okuyacam sana ve benim haricimde iki kişi daha buldum ama haber bekliyorum 10 kişi yada daha fazla olabilir malum hastalık karışıyor ya söz veremedi aracı olan arkadaşım
beyzam sanada başlıyorum

herkese günaydın.beyzanurum günaydın canım nasılsın kız okuyabildin mi yasinleri bugün bitiricem de okuyamadıysan söyle canım.

ozlemay hatice kızlar yasini okudunuzmu bugün söylerseniz sevinirim bugün bitiricem canlarım.

canım eminem 5 tane okudum bitirdim. valla dedim önce eminenkini bitirim kendimini okurum diye. perşemebe gunu kendi duamıda yaptım başladım inş hayırlı olur

günaydınlar can cağızlarım inşallah bu baharla beraber içimizdeki tohumda yeşerir a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…