ama emine ben daha fazla kişiyede söyledim haber bekliyorum 5 ve daha fazla olabilir onlar ne olcak kiii
selam hanımlar ben size birşeyler sormak istiyorum yaza 3yılımız dolunca tüb bebek düşünüyordum fakat böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor bu ay eşime test yapıp yeterli sperm varsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim; aşılama için de evlilikte 3yılın dolması şart mı ve devlet karşılıyor mu,ortalama maliyeti ne kadardır son olarak aşamaları kısaca nasıldır?
şimdiden teşekkür ediyorum...
selam hanımlar ben size birşeyler sormak istiyorum yaza 3yılımız dolunca tüb bebek düşünüyordum fakat böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor bu ay eşime test yapıp yeterli sperm varsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim; aşılama için de evlilikte 3yılın dolması şart mı ve devlet karşılıyor mu,ortalama maliyeti ne kadardır son olarak aşamaları kısaca nasıldır?
şimdiden teşekkür ediyorum...
yok canım kızmadım benım kardeşimde , eşimin kardeşide benden sonra evlendi . kardeşimin ilk çocuğu olduğunda ben 1 hafta kendime gelemedim çok ağladım, sonra eşimin kardeşi doğum yaptı ondada çok ağladım.. insan zamanla alışıyo ,,sonra benden küçük kuzenleriminde bebekleri oldu. sonra arkadaş çevrem 2 . hatta 3. cüleri doğurdu.. ben sadece baktım baktım sonrada ağladım. ama öğrendımki ağlamakla bişey olmuyo namazda kılıyorum duada okuyorum ama olmayınca olmuyo işte rabbım vermeyınce olmuyo .. demekki bende bundan sınanıyorum.
günaydın ciğerimopuyorumnanaktan kız hadi inşallah bahar ayı hepimize uğurlu gelirde bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.tohum atılıyo sürekli bizde bol bol sulayalımki tutsun dimi suyumuz dua.
Allah razi olsun gönlünüze göre versin inşallah..
bizim sorunumuz sperm azlığı en son haziranda yaptırmıştık varikosel ameliyatından 5ay sonra 3milyon civarındaydı aşılama olmaz dendi biz de 3 yılın dolmasını ve tüp yaptırmayı bekleyelim dedik fakat daha 5ay falan var ve ben dayanamıyorum psikolojim sağlığım bozuluyor bıktım çocuğun neden olmuyor sorularından hamile haberlerinin yüzüme karşı verilmesinden,benden küçükler sonra evlenenler hep hamile kaldı doğurdu insanlardan kaçar oldum bu yüzden.
10gün sonra adet olucam,inşallah sperm sayısı artmıştır ve hiç beklemeden aşılama yaptırmak istiyorum,ah ah beklemek ne kadar zor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?