Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
seninde canım benim tefriciye ezberimde oldugu için zor gelmiyor bana okurum yani zaten namazdan sonrada sürekli okudugum duadır inş tez zamanda dileginize hayırlısıyla ulaşman dilegiyle

şimdi çıkmam lazım misafirim gelcek gibi gelmezse tekrar girerim öptümm

ama emine ben daha fazla kişiyede söyledim haber bekliyorum 5 ve daha fazla olabilir onlar ne olcak kiii

bişey olmaz canım fazla duadan zarar gelmez ancak fayda gelir.ama şu an ne kadar mutlu olduğumu anlatamam çünkü tanımadığım insanlar benim için dua ediyo bu nasıl bir mutluluk kaydirigubbakcemile5 okuyan arkadaşlarındanda sendede Allah razı olsun Rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin inşallah:Saruboceq:ya gerçekten çok duygulandım inanki şu an gözlerim dolu dolu yazıyorum:sinifsinif:

Alllahım inş hepimizi evlat sahibi yapar çok guzel bir duygu 2 kardeşimin bebeğine baktım okadr guzelki anlatamam 2 yaşında çocuk gece boynuma sarılıyo teyte tüt dio okadar guzelki Allahım herkeze nasip etsin düşmanıma bile nasip etsın

canım beyzanurum o kadar iyisinki kalbin tertemiz Allahım sanada hayırlısıyla bir evlat nasip etsin inşallah.iki kardeşininde çocuğuna bakmışsın sıra kendi çocuğuna bakmaya geldi baya bi deneyim kazanmışsındır.beyzanur bişey sorcam ama kızma kardeşlerinin bebeği olduğuna çok sevinmişsindir seve sevede bakmışsındır eminim ama hiç için acımadımı yüreğin sızlamadımı senden küçük herhalde kardeşlerim dediğine göre sakın yanlış anlama kıskançlık falan değil söylediğim şey burukluk hasretlik.

selam hanımlar ben size birşeyler sormak istiyorum yaza 3yılımız dolunca tüb bebek düşünüyordum fakat böyle boş boş beklemek canımı sıkıyor bu ay eşime test yapıp yeterli sperm varsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat hiç bilgim yok beni bilgilendirirseniz çok sevinirim; aşılama için de evlilikte 3yılın dolması şart mı ve devlet karşılıyor mu,ortalama maliyeti ne kadardır son olarak aşamaları kısaca nasıldır?
şimdiden teşekkür ediyorum...

yok canım kızmadım benım kardeşimde , eşimin kardeşide benden sonra evlendi . kardeşimin ilk çocuğu olduğunda ben 1 hafta kendime gelemedim çok ağladım, sonra eşimin kardeşi doğum yaptı ondada çok ağladım.. insan zamanla alışıyo ,,sonra benden küçük kuzenleriminde bebekleri oldu. sonra arkadaş çevrem 2 . hatta 3. cüleri doğurdu.. ben sadece baktım baktım sonrada ağladım. ama öğrendımki ağlamakla bişey olmuyo namazda kılıyorum duada okuyorum ama olmayınca olmuyo işte rabbım vermeyınce olmuyo .. demekki bende bundan sınanıyorum.

canım önce Allah yardımcın olsun. sen yeterki iste aşılama ve tüp bebek istediğin zaman yaptırabilirsin ama devlettin tüp bebek yardımından faydalanacaksan en az 2 kez aşılama yaptırman lazım.fiyatı da değişiyo aşılama burda 400 tl ama diğer şehirlerde 1000 kadar çıkıyomuş .tüp bebek fiyatı üniversitefe 2000 özelde 4000 tl ama sizin orayı bilmiyorum ortalama fiyatlar böle sorunuz ne bilmiyorum ama 1 kez aşılama yaptırın derim hem diğerine göre uygun ilkinde tutan çok arkadaş oldu.

canım öncelikle hoşgeldin aramıza.aşılama yaptırmak için evliliğinin süresi önemli değil istediğin zaman yaptırabilirsin.sigortalıysan özel bir hastande yaptırabilirsin devlet bir kısmını karşılıyo.ben bir kere yaptırdım özel bir hastanede toplam 300 TL gitti tabi her hastanenin ücreti farklı.canım aşılama yaptırmak için adetinin 2.günü gidiyosun doktor yumurta geliştirici iğne veya ilaç verir yumurta takibi yapar yumurtalar istenilen boyuta ulaştığı zaman çatlatma iğnesi yaptırır ve aşılama yapılır.ayrıca kafana takılan bişey varsa sor yardımcı olmaya çalışırım.sizde sorun neydi canım kaç yaşındasın biraz kendinden bahsetsene.

Allah razi olsun gönlünüze göre versin inşallah..
bizim sorunumuz sperm azlığı en son haziranda yaptırmıştık varikosel ameliyatından 5ay sonra 3milyon civarındaydı aşılama olmaz dendi biz de 3 yılın dolmasını ve tüp yaptırmayı bekleyelim dedik fakat daha 5ay falan var ve ben dayanamıyorum psikolojim sağlığım bozuluyor bıktım çocuğun neden olmuyor sorularından hamile haberlerinin yüzüme karşı verilmesinden,benden küçükler sonra evlenenler hep hamile kaldı doğurdu insanlardan kaçar oldum bu yüzden.
10gün sonra adet olucam,inşallah sperm sayısı artmıştır ve hiç beklemeden aşılama yaptırmak istiyorum,ah ah beklemek ne kadar zor böyle

bende bunları çok yaşadım o yüzden sana sordum acaba birtek benmi böyle hissediyorum diye ama ben yanlız değilmişim Rabbim bizi bunula seninde dediğin gibi ama biz isyan etmeden sabredip beklediğimiz sürece bizimde bebeğimiz olacak buna inanıyorum Yüce Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah sabır ve dua ile.benim yasin bitti hemde fazlasıyla Rabbim kabul ederse duamıda yaptım hepinizden Allah razı olsun.

günaydın ciğerimopuyorumnanaktan kız hadi inşallah bahar ayı hepimize uğurlu gelirde bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.tohum atılıyo sürekli bizde bol bol sulayalımki tutsun dimi suyumuz dua.

evet canım bakalım inşallah bu bahar yüreğimize gelcek ben cok umutluyum kızlar bekliom rabbim ol derse herşey boş inşallah rabbim yüzümüzü güldürür evlendim hemen cocuk istedim tabi evlendiğimde bi yığın borc vardı ama ona rağmen cok istedim şimdi allah şükür borclarımız bittiyo bazen diomki iyiki olmadı o şartlarda vardır bundada bir hayır ve sanki rabbim bebeğimi vercek demekki olmaması daha iyimiş diom bazen şimdi olcak rabbim duyuyor sesimi inanıyorum :ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::lepi::enbuyukkk:

esinte bu bahar havası hepimizin evine girer inşallah ve hepimize guzel bahar müjdesi verir. bende ilk gunden beri istedim. demekki zamanı değilmiş. inş bu yıl hepimiziçin en doğru zamandır ve rabbım hepimizin evini şenlendirir.

canım seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin gerçekten beklemek çok zor çevre baskısı en kötüsü zaten.bak ne dicem ben eşime çakşır kökü macunu yaptım toplam 1 hafta yedi bağırsaklarını bozdu fazla yiyemedi bende tamam yeme dedim şimdi sıkı dur sonraki sprem tahlilinde sperm sayısı 75 milyon olmuştu ve sadece bir hafta yedi sonuç süperdi.macun yerine çayınıda içirebilirsin çakşır sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için muhteşem bişey denemeni tavsiye ederim.

evet aşağıda kimse görünmüyo ama burda olanlar yukarıda görünüyo zaten yeşil olanlar aktif demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…