canım eminem 5 tane okudum bitirdim. valla dedim önce eminenkini bitirim kendimini okurum diye. perşemebe gunu kendi duamıda yaptım başladım inş hayırlı olur
günaydınlar can cağızlarım inşallah bu baharla beraber içimizdeki tohumda yeşerir a.s.
inş. canım bugün bitirmeyi planlıyorum ama ozlemay ve haticeden cevap gelmedi okuduk veya okumadık deseler ona göre bitiricem sayı kaç oldu bilmem lazım dimi.sen kaç tane okudun tefricciyye.
inş. canım bugün bitirmeyi planlıyorum ama ozlemay ve haticeden cevap gelmedi okuduk veya okumadık deseler ona göre bitiricem sayı kaç oldu bilmem lazım dimi.sen kaç tane okudun tefricciyye.
merhabalar önce beyzam sana 200 tane tefriciye okudum istersen daha albilirim
eminem sana gelince ben dahil 11 kişi okudu seninkini ayrıca haber bekliyorum 5 ve daha fazla da olabilir
canım benim teşekkür ederim sen görmemişmiydin 41 yasine karar verdiğimi aynı gün içerisinde karar vermiştim.ya ayrıca inanamıyorum ne kadar iyi insanlarsınız bi çırpıda 11 tane Allah razı olsun bitanem.benim şimdi çıkmam lazım saat 1 de burdayım görüşelim olurmu.bu arada yasin senin okumanla tamamlanmış oldu ama bi farkla 43 yasin oldu:lepi:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?