Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eminem 5 tane okudum bitirdim. valla dedim önce eminenkini bitirim kendimini okurum diye. perşemebe gunu kendi duamıda yaptım başladım inş hayırlı olur

sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.bende sana 100 tane okudum okudukça söylerim tamammı canım.

günaydınlar can cağızlarım inşallah bu baharla beraber içimizdeki tohumda yeşerir a.s.

günaydın ciğerimopuyorumnanaktan kız hadi inşallah bahar ayı hepimize uğurlu gelirde bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.tohum atılıyo sürekli bizde bol bol sulayalımki tutsun dimi suyumuz dua.

beyzanurum hoşgeldin canım bugün işler yoğun galiba gelip gidiyosun hemen benimde öyle ama şimdi biraz sakinledi.kız adetine kaç gün kaldı.

merhabalar önce beyzam sana 200 tane tefriciye okudum istersen daha albilirim
eminem sana gelince ben dahil 11 kişi okudu seninkini ayrıca haber bekliyorum 5 ve daha fazla da olabilir

inş. canım bugün bitirmeyi planlıyorum ama ozlemay ve haticeden cevap gelmedi okuduk veya okumadık deseler ona göre bitiricem sayı kaç oldu bilmem lazım dimi.sen kaç tane okudun tefricciyye.

özlemay Allah razı oldun canım. bende başladım okumaya bikaç kişiye de verdım bakalım inşallah biterde duasını yaparım

inş. canım bugün bitirmeyi planlıyorum ama ozlemay ve haticeden cevap gelmedi okuduk veya okumadık deseler ona göre bitiricem sayı kaç oldu bilmem lazım dimi.sen kaç tane okudun tefricciyye.

canım yasin sayısını verdim yukarıda yalnız biraz daha artacak gibi beyzanın tefriciyeyi 200 tane demiştim onu okudum kaldıysa daha alabilirim

ben fazla okuyamadım duasını yaptım inşallah adet olana kadar bitirmeye çalışcam
bak özlemay 11 tane okumuş

merhabalar önce beyzam sana 200 tane tefriciye okudum istersen daha albilirim
eminem sana gelince ben dahil 11 kişi okudu seninkini ayrıca haber bekliyorum 5 ve daha fazla da olabilir

canım benim teşekkür ederim sen görmemişmiydin 41 yasine karar verdiğimi aynı gün içerisinde karar vermiştim.ya ayrıca inanamıyorum ne kadar iyi insanlarsınız bi çırpıda 11 tane Allah razı olsun bitanem.benim şimdi çıkmam lazım saat 1 de burdayım görüşelim olurmu.bu arada yasin senin okumanla tamamlanmış oldu ama bi farkla 43 yasin oldu:lepi:hihoyyyt

emine beni görmüyorsun
beyzam daha alayım mı kaç tane alıyım sen ver canım sayıyı

ama emine ben daha fazla kişiyede söyledim haber bekliyorum 5 ve daha fazla olabilir onlar ne olcak kiii

kızlar bu arada zeynep in ismi soluk duruyor kapsama alanı dışında diyor neden öyleki ceza felenmı aldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…