Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım inşallahbayanssulusmile

beyzanur senin tefricciyeyi de bitirelim canım adetin gelmeden bir hafta içinde ben akşam okuyabildiğim kadar okurum hadi kızlar hep beraber destek olalım beyzanura en azından 50 tane alsanız yine olur.

esinte doğru söylüyosun canım benimde ilk yıllarda hemen olsaydı bayaa sıkıntı yaşayacaktım.2 yıl okula gittim sonrasında uzun süre iş aradım buldum işleri yoluna koydum ev aldık şu an herşey rayına oturdu şimdi sıra bebekte hayırlısıyla işte Rabbim bizim için hayırlı vakti biliyo ona göre veriyo inşallah o hayırlı vakit gelmiştir.

gördüm canım girmiş ama şu an kapsama alanı dışında görünüyo neden acaba.

ah kardeşim yapmaz mıyım ne duyuyorsam tıkıyorum adama keçi boynuzundan sonra çakışır yedireyim dedim yok birkaç gün yedi daha da ağzına sürmüyor çok iğrenç bi şey bu dedi,ben de polen aldım şimdi de onu veriyorum,ikna edebilirsem yarın sperm testine gönderecem ki adet olduğumda aşılama için hemen başlayalım

günaydın kızlar

emine dün sayfada yenileme varmış siteden yazı geldı o yuzden akşam giremedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…