esinte bu bahar havası hepimizin evine girer inşallah ve hepimize guzel bahar müjdesi verir. bende ilk gunden beri istedim. demekki zamanı değilmiş. inş bu yıl hepimiziçin en doğru zamandır ve rabbım hepimizin evini şenlendirir.
evet canım bakalım inşallah bu bahar yüreğimize gelcek ben cok umutluyum kızlar bekliom rabbim ol derse herşey boş inşallah rabbim yüzümüzü güldürür evlendim hemen cocuk istedim tabi evlendiğimde bi yığın borc vardı ama ona rağmen cok istedim şimdi allah şükür borclarımız bittiyo bazen diomki iyiki olmadı o şartlarda vardır bundada bir hayır ve sanki rabbim bebeğimi vercek demekki olmaması daha iyimiş diom bazen şimdi olcak rabbim duyuyor sesimi inanıyorum :ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq::lepi::enbuyukkk:
selam emine nasılsın canım
canım seni çok iyi anladığımdan emin olabilirsin gerçekten beklemek çok zor çevre baskısı en kötüsü zaten.bak ne dicem ben eşime çakşır kökü macunu yaptım toplam 1 hafta yedi bağırsaklarını bozdu fazla yiyemedi bende tamam yeme dedim şimdi sıkı dur sonraki sprem tahlilinde sperm sayısı 75 milyon olmuştu ve sadece bir hafta yedi sonuç süperdi.macun yerine çayınıda içirebilirsin çakşır sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için muhteşem bişey denemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?