Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende yumurtlama takıbı yaptırdımn canım ayın 21-22 gibi adet olcam inş olmam tabı dualrımız senınle olumlu sonuç alcan inşallah senın ilk tüp bebek dnemendi dimi canım

aaaaa nergiste burda hoşgeldin canım sen bu saatte olmazdın hiç he doğruuuuu evdesin yatıyosun dimi kafam dalgın bugün.eeee nasılsın bakalım.

Ben yazayım bari.Benim transferin ilk 3 günü çok iyiydi.Çok umutluydum.ılk gece hastanede yattık hiç kalkmadım idrarımı sondaya aldılar.Sonrasındada hasta bezine yatım.
Ama günler geçtikçe endişeler artıyor.

sorma canım yatıyorum ve şuan yan yan zor yazıyorum.Beyzanurum inşallah bu ay sevinçli haberler veririz.Benimde 24 mart test tarihim

oy nergisim canım benim Rabbim emeklerinin karşılğını verecektir mutlaka çok zor süreçleri atlattın bunuda atlatırsın ve bebeğine kavuşursun inşallaahhhhh.bak az kalmış başka şeyler düşünmeye çalış acabaları at kafandan tamammı benim güzelim dualarım seninle.

emine sorma ya yanımdakı kız işten ayrıldı napcam bilmiyom şuana elemanda almıycaklar

ooooo bu kötü olmuş işte desene bütün işler sana kaldı.eee bu böyle devam etmez herhalde bir çaresine bakarlar dimi.sende kabullenme bütün işleri hemen sonra üzerinden atman zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…