Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haticem hamileliliğinin tadını çıkar canım vesvese yapıpta moralini bozma stres bebeği etkiler biliyosun hiç üzme kendini Allahın izniyle bişey olmaz meleğini Allaha emanet et sende biraz dikkat et yeter.

aman hatice öyle şeyler alıpta moralini psikoljini bozma hergun onumu dinliycen

yapma canım bizler çok büyük hasretle evlat sahıbı olunca kaybetmekten korkuyoruz sen duanı et canım Allah yardım eder sana

haticem hamileliliğinin tadını çıkar canım vesvese yapıpta moralini bozma stres bebeği etkiler biliyosun hiç üzme kendini Allahın izniyle bişey olmaz meleğini Allaha emanet et sende biraz dikkat et yeter.

sagol canim, boyle moral verici seyler duyunca insan kendini daha iyi hissediyo.bide hep evdeyim disari cikmiyorum ya ondan kendi kendime biseyler kurup duruyorum.

aman hatice öyle şeyler alıpta moralini psikoljini bozma hergun onumu dinliycen

yapma canım bizler çok büyük hasretle evlat sahıbı olunca kaybetmekten korkuyoruz sen duanı et canım Allah yardım eder sana

evet beyzanur haklisin, cok buyuk zahmetlerle hamile kalinca insan o kadar korkuyo ki.
Dua her kapinin anahtari.Allah'im size hamile kalmayi, banada bebegime kavusmayi nasip etsin.

güle güle haticem kendine iyi bak canın sıkıldığında buraya gel konuşalım kendi kendine kurup durma tamammı öpüldün iyi akşamlar.

beyzanurda çıkmış herkes dağıldı bende çıkıyorum canlar herkese iyi akşamlar hoşçakalın.

kızlar herkese selam.Şuan tedavinin en zor kısmını yaşıyorum. beklemek çok zormuş gerçekten.
test günüm çarşamba ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.yoksa belirti aramaktan kafayı yicem.Belirti yok henüz.Allahım hayırlısı artık.

selam canım.inanki belirti aramak en kötü şey beklemek gerçekten çok zor biliyorum ama yapacak bişey yok beklemekten başka bol bol dua et kafanı başka şeylere vermeye çalış bak az kalmış biraz daha sabır sabrın sonu selamettir.Allah yardımcın olsun hayırlısıyla olur inşallah.

nergiscim inşallah güzel bir bekleyiş olur senin için sonunda inşallah çok mutlu olursun. güzel haberlerini bekliyoruz.

günaydın beyzanurum nasılsın işin çoktu galiba sabah.duanda sayı kaç oldu bi haber varmı.

Canım sakın erken test yapma çünkü kullanırdıkları ilaçlar vücuttaki beta hcg değerini yükseltiyor ve değerin normale dönmesi 12-14 gün sürüyor bildiğim kadarıyla. Doktorda o zamana göre sana test yapma tarihi veriyor. Eğer erken test yaparsan allah korusun hamile değilsen bile değerin yüksek çıkar hamile sanırsın kendini sonrası çok daha büyük yıkım olur. Bak inan benim en ufak bir belirtim yoktu hamile olduğuma dair, bende hiç anlamamıştım. O yüzden belirti olmaması hamile olmadığını göstermez. Sen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış. İnşallah bu sefer hamişsindir. Allah emeklerini boşa çıkarmasın, meleğin inşallah bu ay geliyordur canım. Dualarım seninle...

hayırlı olsun canım takmamaya çalış kafana başka şeylerle ilgilen tabii yapabilirsen stress en büyük etken biliyorsun testide vaktinde yap canım
bu kez melegin gelecek inşallah

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:

jbase..........................1.tüp bebek............................?????.............................????

beyzanur55...............yumurtlama takibi........................?????...........................?????

esinte.......................1.tüp bebek............................??????................................????

smnr......................DOĞAL YOLDAN..................................................................????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...................................????

bugulll......................1.tüp bebek.............................??????.....................................???

nazenin28...................1.tüp bebek................................?????................................????

kumsal.....................1.aşılama...............................????.......................................????

selda0003....................2.aşılama..............................????......................................????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…