evde kendim olunca fazla yorulmuyorum dogru dürüst isbile yapmiyorum.iki aydanberi misafirbile kabul etmedik eve.dikkat etmeye calisiyorum.haftaya kontrolumuz var insallah bebegimiz iyidir.ya kizlar hep randevularimiz yaklasinca bana bi korku giriyo.kotu biseyle karsilasacakmisim gibi.esimde bastanberi hayirlisini istedik Allah'ta verdi pozitif dusun diyo.o zaman bi rahatliyorum.
biara bu forumdan biri bi alet var bebegin kalbini dinleyebiliyomusssun ondan al dedi.esim aldirmadi psikolojini daha cok bozarsin.bigun alet bozulur duyamazssin o zaman ne yapacaksin dedi.boyle saçma bi aleti almam dedi.forumlardada arastirdi cogu bu alet hakkinda negatif seyler yazmislar.
haticem hamileliliğinin tadını çıkar canım vesvese yapıpta moralini bozma stres bebeği etkiler biliyosun hiç üzme kendini Allahın izniyle bişey olmaz meleğini Allaha emanet et sende biraz dikkat et yeter.
aman hatice öyle şeyler alıpta moralini psikoljini bozma hergun onumu dinliycen
yapma canım bizler çok büyük hasretle evlat sahıbı olunca kaybetmekten korkuyoruz sen duanı et canım Allah yardım eder sana
kızlar herkese selam.Şuan tedavinin en zor kısmını yaşıyorum. beklemek çok zormuş gerçekten.
test günüm çarşamba ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.yoksa belirti aramaktan kafayı yicem.Belirti yok henüz.Allahım hayırlısı artık.
kızlar herkese selam.Şuan tedavinin en zor kısmını yaşıyorum. beklemek çok zormuş gerçekten.
test günüm çarşamba ama ben cumartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.yoksa belirti aramaktan kafayı yicem.Belirti yok henüz.Allahım hayırlısı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?