Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam nergisim dinlen sen ama bizi habersiz bırakma emi görüşmek üzere hoşçakal.

nergıscım kendine ii bak çok kötü süreçler atlatmışsın inşallah Rabbim yüzünü güldürür sonunda

eminem bakalım pazartesi adet tarihim çalışmalarda bitti . dularımı okuyorum 2000 yanaştı bakalım

çalışmalara devamda hiç halim yokya havadanmıdır nedir anlamadım gitti gözümü açamıyorum.

bencede en doğrusu bu okumasın çokta tındı biz okuruz canım.sen cumaya kadar bekle dedin bende okumadım akşam eğer okumam gerekiyorsa söyle ok.

çalışmalara devamda hiç halim yokya havadanmıdır nedir anlamadım gitti gözümü açamıyorum.

canım aynı benımde öyle oluyodu uykudan gözümü açamıyodum nerdeyse uykuda yapıyodum .çok kötü bir durum ama rahat ol canım gerçi demeyle olmuyo

sabahtan beri uykum açılmadı tamamen yaaaa en bir kahve içmek dimi beyzam gel beraber içelim:içelim:

kızzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

esinte noldu kız ne bağırıyon.hoşgeldin sayfa nasıl açılmıyodu anlamadım bizler açıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…