Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahatladım eminem o herşeye kadir ..

hatie hoşgeldın canım 1 tanede misafirimiz var kız zeynepmi yoksa

hosbuldum kizlar, gecmisi okuyodum tefriciye ne durumda diye.
beyzanur bende 200 tane okuyabildim.
komsum dogum yaptigi için cocuklarini bize biraktilar o yuzden giremedim, fazla okuyamadim.

misafir zeynep olabilir kız öyle uzaktan bakma konuşmak istiyorsan gel.

iyi gidiyo canim, ama dun komsum doguma gitti diye cocuklari getirdiler saat 7 de kalktim onlara kahfalti hazirladim derken bi fenalastim kendimi yataga zor attim.butun gun bisey yiyemedim.kötü oldum.simdi iyiyim cok sükür.

haticem senden başka çocuklara bakacak kimsesi yokmu komşunun canım kendini fazla yormaman lazım tatlım gebeliğin ilk zamanları çok önemli dikkat et kendine tabi öncelikle Allaha emanet olsun sende tedbirini al.

o da benim gibi kimsesiz burada.o yuzden birbirimize destek olmaya calisiyoruz.dun esim onun esine soylemis yarin ben yokum esimde sabahlari rahatsiz oluyor demis ogleden sonra birakabilirsiniz demis ama bugun getirmedi cocuklari acaba gucendimi diyorum.gerci cocuklar oyle cok kucuk degiller belki adam kendi bakmak istemistir diye dusunuyorum bide.bilmiyorum insallah gucenmemislerdir.

yokya gücenmemiştir senin durumunu bildikleri için getirmemişlerdir bugün olmazsa sen bi uğrarsın nasıl oldun diye.

yokya gücenmemiştir senin durumunu bildikleri için getirmemişlerdir bugün olmazsa sen bi uğrarsın nasıl oldun diye.

yarin bi arkadasla hastaneye ziyaretine gitcez.hem bebegini cok merak ediyorum.digerlerinde daha tanismamistik o yuzden gormemistim.ilk defa hastaneye ziyarete gitcem.

aman dikkat et haticem kendine yorulma fazla

evde kendim olunca fazla yorulmuyorum dogru dürüst isbile yapmiyorum.iki aydanberi misafirbile kabul etmedik eve.dikkat etmeye calisiyorum.haftaya kontrolumuz var insallah bebegimiz iyidir.ya kizlar hep randevularimiz yaklasinca bana bi korku giriyo.kotu biseyle karsilasacakmisim gibi.esimde bastanberi hayirlisini istedik Allah'ta verdi pozitif dusun diyo.o zaman bi rahatliyorum.
biara bu forumdan biri bi alet var bebegin kalbini dinleyebiliyomusssun ondan al dedi.esim aldirmadi psikolojini daha cok bozarsin.bigun alet bozulur duyamazssin o zaman ne yapacaksin dedi.boyle saçma bi aleti almam dedi.forumlardada arastirdi cogu bu alet hakkinda negatif seyler yazmislar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…