Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
esinte sanırım sayfayı yenilemiyor yoksunuz diyor çünkü halbuki beyza da bende sorduk neyse esintem tekrar girersen arada bir F5 tuşuna bas yeni gönderileri görebilirsin.........

ben iyiyim canım ne olsun iste aynı günlük koşuşturmalar....
emineeeeeeeee ses ver kız nerdesin

emine şimdi görümcemle konuştum 100 tane okumuş ben ne dedim gönülsüzdü zaten neyse Allah kabul etsın okumuş gene

belkide şuan hamilesin ve test yüzünden strese girdin canım üzme kendini idrar testi için gerçekten çok erken daha 6 gün var normal yoldan hamile kalınsa bile adete 6 gün kala idrarda çıkmaz.

ya canım ne biilim 7.günde pozitif çıkanlar olmuş.Bide benimki blastosist di erken tutunmuştur diye düşündüm.
ilk günü sayarsam bugün 8.gün

kızlar bide sabah şiddetli bel ağrım vardı. şimdi geçti, adet belirtisi sanırım.emine sen transferden ne zaman sonra adet oldun

canım ben normal adet zamanımda oldum erken olmadı yani.canım bu işler belli olmuyo üzme kendini nolur bel ağrısı adet olacağını göstermezki hamile kalanlardada bel ağrısı oluyo zaten hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı ben daha önce bir kere hamile kaldım biliyosun o yüzden bunu rahatlıkla söylüyorum ayırt edilmiyo aradaki fark tabi bünyeye görede değişebiliyo bazısıda hiçbir belirti hissetmiyo yani anlayacağın kesin bişey söylemek çok zor.

5.gün embiryosu demek.çok hücreli embiryo oluyor 70- 80 hücreli falan.
genelde 3.gün embiryolar yerleştirilir 8-9 hücreliyken.benimki çok hücreli blastosistti.

ay canım benım ya üzülme daha çok erken belirti çıkmaz

sağolun kızlar gerçekten beklemek en zoru ama şimdi biraz daha rahatım çünkü yarın kesin kan testi vermeyi düşünüyorum.en azından pozitifte olsa negatifte olsa belirsizlikten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…