5.gün embiryosu demek.çok hücreli embiryo oluyor 70- 80 hücreli falan.
genelde 3.gün embiryolar yerleştirilir 8-9 hücreliyken.benimki çok hücreli blastosistti.
sağolun kızlar gerçekten beklemek en zoru ama şimdi biraz daha rahatım çünkü yarın kesin kan testi vermeyi düşünüyorum.en azından pozitifte olsa negatifte olsa belirsizlikten iyidir
Evet bende burdayım kızlar :))
Nergiscim ya inşallah hamilesindir. Bazen idrarda çıkmaya biliyor erken gebelik, o yüzden endişe etme. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Senin sorunun neydi?
aylinda hoşgeldin canım çıkmış göbüşün :CüvCüv: bulantın falan oluyomu aaayyy darısıda bizlerin başına yaaa şimdi nasıl mutlusun için kıpır kıpır tahmin edebiliyorum Allah mutluluğunu daim etsin canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.
canım bizde eşimin spermlerinde yapısal bozukluk var.buyüzden spermler kendi kendine yumurtayı dölleyemiyor.3 aşılama ve yumurtlama takibi yaptırdık olmadı.2 yıldır uğraşıyoruz bakalım.şimdi micro yaptırdık bekliyoruz
Amin inşallah.Canım hep dua ediyorum, allah tez vakitte hepinizin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah. Gerçekten çok güzel bir duygu sakın ümitsizliğe kapılmayın asla imkansız değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?