Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
5.gün embiryosu demek.çok hücreli embiryo oluyor 70- 80 hücreli falan.
genelde 3.gün embiryolar yerleştirilir 8-9 hücreliyken.benimki çok hücreli blastosistti.

hıııımm anladım benimkiler 4 hücreli olarak yerleştirilmişti.

sağolun kızlar gerçekten beklemek en zoru ama şimdi biraz daha rahatım çünkü yarın kesin kan testi vermeyi düşünüyorum.en azından pozitifte olsa negatifte olsa belirsizlikten iyidir

canım çok aceleci davrandın hakkında hayırlısı olsun bu mübarek cuma gününde inş kan testi yüzünü güldürür gebelik haberini verirsin bizlere.

Evet bende burdayım kızlar :))

Nergiscim ya inşallah hamilesindir. Bazen idrarda çıkmaya biliyor erken gebelik, o yüzden endişe etme. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Senin sorunun neydi?

Şimdilik çok şükür iyi gidiyor hamilelik. ıkiz olduğu için karnım biraz fazla büyüdü ama her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür.

Evet bende burdayım kızlar :))

Nergiscim ya inşallah hamilesindir. Bazen idrarda çıkmaya biliyor erken gebelik, o yüzden endişe etme. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Senin sorunun neydi?

canım bizde eşimin spermlerinde yapısal bozukluk var.buyüzden spermler kendi kendine yumurtayı dölleyemiyor.3 aşılama ve yumurtlama takibi yaptırdık olmadı.2 yıldır uğraşıyoruz bakalım.şimdi micro yaptırdık bekliyoruz

aylinda hoşgeldin canım çıkmış göbüşün :CüvCüv: bulantın falan oluyomu aaayyy darısıda bizlerin başına yaaa şimdi nasıl mutlusun için kıpır kıpır tahmin edebiliyorum Allah mutluluğunu daim etsin canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.

Amin inşallah.Canım hep dua ediyorum, allah tez vakitte hepinizin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah. Gerçekten çok güzel bir duygu sakın ümitsizliğe kapılmayın asla imkansız değil.

Benimde arkadaşımın eşinde aynı sorun vardı. İlk tüp bebekde hamile kaldı şimdi bir kızı var. Allah çabalarınızı boşa çıkarmasın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

nergisim bizi habersiz kendinide ümitsiz bırakma olurmu kendine iyi bak öpüldün.

Amin inşallah.Canım hep dua ediyorum, allah tez vakitte hepinizin göbüşlerini bebişle doldursun inşallah. Gerçekten çok güzel bir duygu sakın ümitsizliğe kapılmayın asla imkansız değil.

sağol canım Allah razı olsun ümit her zaman vardır ümitsiz yaşanmaz birgün bizlerde anne olacağız inşallah hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…